Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Καμία ζημία στο ελληνικό δημόσιο από το "Βατοπέδι"

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο βουλευτής Ροδόπης, μέλος της Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Βατοπέδι, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκαν, σήμερα, τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Μετά την επίσκεψη, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Λυκουρέντζο, ήρθατε εδώ, είδατε τον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για την υπόθεση Βατοπεδίου;

ΑΝΔΡ. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ: Στηρίζουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη και αυτό εκφράζουμε με τη σημερινή μας συνεισφορά, με την κατάθεση εγγράφου του ΣΟΕ της 1ης Ιουλίου 2010.

Καταγγέλλουμε την πολιτική σκευωρία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μεθόδευσε τη σπίλωση της Νέας Δημοκρατίας και στηρίχθηκε στην απόκρυψη σημαντικών και αδιάσειστων στοιχείων. Τα εύλογα ερωτήματα, τα οποία γεννιούνται, αναμένουμε να απαντηθούν.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Λίγο επί της ουσίας: Περί τίνος πρόκειται αυτό το πόρισμα; Τι λέει;

ΕΥ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Η εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Δικαιοσύνη είναι δεδομένη. Για να μπορέσει η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της χρειάζεται και πληρότητα και ορθότητα στοιχείων. Αυτά τα στοιχεία, σήμερα, εμείς καταθέσαμε, για να τη διευκολύνουμε στο έργο της. Αναφερόμαστε στην ύπαρξη 4 διαφορετικών πορισμάτων, 2 Ελληνικών και 2 διεθνών, τα οποία, ουσιαστικά, ταυτίζονται, όσον αφορά την εκτίμηση των ανταλλαξίμων ακινήτων, και αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου.

Το περίεργο είναι: Γιατί το ΠΑΣΟΚ το απέκρυψε;