Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Και τελικά τί έγινε;;;

Εχθές :
"Πετύχαμε μια πολύ σημαντική απόφαση και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Δώσαμε και δίνουμε μια πολύ μεγάλη μάχη μαζί με τον ελληνικό λαό, όχι απλώς για βραχυπρόθεσμα οφέλη, αλλά για την δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας, που όχι μόνο ξεπερνά τις δυσκολίες αλλά δημιουργεί και πρότυπα.
Ξεπερνάμε την οικονομική κρίση που κληρονομήσαμε ως κυβέρνηση και εκφράζουμε την βούλησή μας να προχωρήσουμε στην υλοποίηση στόχων και αλλαγών για τις οποίες μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός.
Η απόφαση της Συνόδου έχει εξαιρετική σημασία αποτελεί και μια θετική ανταπόκριση και αναγνώριση των θυσιών που κάνει ο ελληνικός λαός και αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Το να πάμε καλά «έξω» ήταν αποτέλεσμα του να πάμε καλά «μέσα», οι αποφάσεις μας, η βούλησή μας και η αξιοπιστία μας «μέσα» έπεισαν και «έξω».
Έχουμε πρωτοστατήσει στο να γίνει η Ελλάδα η πιο διαφανής οικονομία της ευρωζώνης.
Σήμερα υπάρχει η ξεκάθαρη δήλωση: Μην παίζετε με την Ελλάδα.
Κανένας δεν ζήτησε νέα μέτρα, είχαμε πει ακόμα και για προσφυγή στο ΔΝΤ, όμως προτιμούσαμε ευρωπαϊκή λύση, είχαμε διαβουλεύσεις, είχε έλθει κλιμάκιο και με το ΔΝΤ, και αυτοί έδωσαν «πράσινο φως» στο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.
Μόνο όταν φθάσουμε στο σημείο να εμπεδωθεί βαθιά μέσα μας η αξιοκρατία μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει."

Σήμερα :
Άλμα πάνω από τις 334 μονάδες πραγματοποιεί το spread του 10ετούς ομολόγου, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής έκδοσης 7ετούς ομολόγου ύψους 5 δις. ευρώ με επιτόκιο 5,9%.

exomatiakaivlepo.gr