Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εικόνες σοκ από την ελληνική αποστολή στην Κίνα> Μέσα στην κατάθλιψη με την μισή καρδιά τους στην Ουάσινγκτον να βρίσκεται!




Καλημέρα θλίψη!
Εικόνες σοκ από το Πεκίνο με την ελληνική αποστολή να βρίσκεται μέσα στην κατάθλιψη. Ακόμη και ο συνήθης ψύχραιμος και λάτρης της θετικής πλευράς της ζωής Αβραμόπουλος σπάνια χαμογελούσε. Η ελληνική αποστολή από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε ότι οι Κινέζοι δεν αστειεύονται και πως δεν είναι κορόιδα να πετάξουν εύκολα τα λεφτά τους σε επενδύσεις- εκτός κι αν η άλλη πλευρά βρίσκεται στο καναβάτσο, όπως συμβαίνει τώρα με την Ελλάδα. Ο Μηταράκης παρ΄ολίγο να βάλει τα κλάματα και η Ολγα Κεφαλογιέννη είχε διαρκώς το μυαλό της στην άρση της βουλευτικής της ασυλίας εξαιτίας της μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που της είχε κάνει παλαιότερα συγγενικό της πρόσωπο.
Ο απόηχος της πόρτας από τον Ομπάμα ήρθε να βαρύνει περισσότερο το κλίμα στην ελληνική αποστολή της οποίας η μισή καρδιά στην Ουάσινγκτον βρίσκεται.
Μάλιστα ο Σαμαράς συμβουλεύονταν διαρκώς τον Αβραμόπουλο για το πως θα μπορούσε να καλμάρει Αμερικανούς και Εβραίους που τον έχουν στη μπούκα!

>Οι φωτογραφίες είναι από την απεσταλμένη του Newpost στην Κίνα, Αρτεμις Παραδείσου. –kourdistoportocali.com