Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ανελέητα τα χτυπήματα κατά αλλήλων στο ΠΑΣΟΚ!


Ανελέητα τα χτυπήματα κατά αλλήλων στο ΠΑΣΟΚ!
Τι έκανες Βαγγέλη το 2007;

Όλα δείχνουν στο ΠΑΣΟΚ, ότι η άγρια εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει για τη διαχείριση των οικονομικών του Κινήματος θα συνεχιστεί με χτυπήματα ακόμα και «ασύμμετρα» και είναι πολύ πιθανό (όπως έχουμε επισημάνει στο Newsbomb) να οδηγήσει ακόμα και σε διάσπαση.
Είναι τόσο ανεξέλεγκτος ο εσωκομματικός εμφύλιος, ώστε πλέον περιλαμβάνει και απειλές μηνύσεων και αγωγών μεταξύ στελεχών, όπως συμβαίνει μεταξύ των Σ. Ξυνίδη και Π. Κουκουλόπουλου, ενώ στην αντιπαράθεση συμμετέχουν και οι πρώην γραμματείς, όπως ο Γ. Ραγκούσης. Και φυσικά το κόμμα έχει χωριστεί σε δύο αλληλομισούμενα στρατόπεδα, ενώ τα «πολεμικά επεισόδια» διαδέχονται το ένα το άλλο!
Και όλα αυτά ενώ το ΠΑΣΟΚ όλο και βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις, απειλείται με έξωση και δέχεται καθημερινά αγωγές για χρέη από φυσικά πρόσωπα και εταιρίες...
Ένα νέο επεισόδιο που θα λάβει χώρα τις επόμενες μέρες είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb, η αναφορά στη διαχείριση των οικονομικών κατά την περίοδο της άγριας εσωκομματικής αντιπαράθεσης του 2007.
Τότε, μετά και την εκλογική ήττα στις εθνικές εκλογές, μονομάχησαν άγρια για την αρχηγία οι Γ. Παπανδρέου και Β. Βενιζέλος, με νικητή τελικά τον πρώτο.
Όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο «παρατάξεων», το ΠΑΣΟΚ κεντρικά κάλυψε την «προεκλογική εκστρατεία» και των δύο υποψήφιων αρχηγών, τα έξοδα μετακινήσεών τους (των ιδίων και συνεργατών τους) καθώς και όλα τα έξοδα της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.
Τώρα λοιπόν, που τα πράγματα έχουν αγριέψει και οι αποκαλύψεις για τη διαχείριση των οικονομικών απ' το επιτελείο του ΓΑΠ διαδέχονται η μία την άλλη, ορισμένοι παπανδρεϊκοί προτίθενται να επαναφέρουν στην επικαιρότητα την διαχείριση εκείνης της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.
Και αυτό επειδή φαίνεται ότι τότε πολλές εκλογικές δαπάνες «φούσκωσαν» και απ' τα δύο στρατόπεδα, με αλληλοκάλυψη...
Συνεπώς την ευθύνη την έχουν στελέχη τόσο του ΓΑΠ όσο όμως και του Βενιζέλου, ενώ τα σχετικά παραστατικά φαίνεται ότι λείπουν και απ' τις δύο «παρατάξεις».
Οπότε γίνεται κατανοητό, ότι υπάρχει συνευθύνη και κάποιων στελεχών του κλίματος Βενιζέλου, ορισμένα απ' τα οποία σήμερα κατέχουν εξέχουσα κομματική θέση και μάλιστα είναι μεταξύ αυτών που κατηγορούν τον ΓΑΠ και τους συνεργάτες του για κακοδιαχείριση!
Όπως αντιλαμβάνεστε, το παιχνίδι χοντραίνει και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Και το σίγουρο είναι, πως νέα επεισόδια βρίσκονται σε εργώδη εξέλιξη, ενώ οι εξελίξεις τρέχουν ανεξέλεγκτα...


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/308212/aneleita-ta-htypimata-kata-allilon-sto-pasok#ixzz2TWGUsyGU