Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο…ΤΣΙΠΡΑΣ



20130516-233612.jpg
γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Είναι αλήθεια καταπληκτικό το πώς ένα κόμμα που ξεκίνησε από το 4-5% και στη συνέχεια ένεκα της «θύελλας» που ενέκυψε σε αυτή την άμοιρη χώρα πηρέ κάτω από την στέγη του πολλούς πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και ανέβηκε στο 27-28%, αντί να δικαιώσει τις ελπίδες όλων αυτών που στο προσώπου κ Τσίπρα είδαν την μοναδική ελπίδα να βγούμε από αυτή την λαίλαπα, βλέπουν ένα πολιτικό που εκτός από κάποια λόγια του «αέρα» όχι μονό 
δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση αλλά λανσάρεται σαν ο νέος πρωθυπουργός. Το πρωθυπουργιλίκι είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια καβάλησε το καλάμι.
Που θα έβρισκε ο Σαμαράς καλλίτερο αντίπαλο, καλύτερη αντιπολίτευση από ένα Τσίπρα που έχει ουσιαστικά εγκλωβίσει κάθε κίνηση αντίστασης και αντίδρασης στην καταστροφή της χώρας. Κάνει ταξιδάκια δημοσίων σχέσεων, βλέπει μεγαλοεκδότες που κατέστρεψαν την χώρα, συνάπτει άριστες σχέσεις με ένα αρχιεπίσκοπο του μνημονίου και σφυρίζει αμέριμνα την ίδια ώρα που χιλιάδες αυτοκτονούν και σπίτια καταστρέφονται ενώ οι νέοι φεύγουν με ένα νέο παιδομάζωμα στο εξωτερικό ;
Που θα έβρισκε καλύτερο ηγέτη της αντιπολίτευσης που σε κάθε ψηφοφορία νομιμοποιεί με την παρουσία την κατάργηση του συντάγματος, την πλήρη απαξίωση κάθε νομιμότητας, την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και με την συμβολή του στην βουλή σε ατέρμονες συζητήσεις για το θεαθήναι το μόνο που επιδιώκει είναι να κερδίσει τις εντυπώσεις στο εθνικό ολοκαύτωμα. Αλήθεια ο κ Σαμαράς θα πρέπει να του δώσει το βραβείο της καλύτερης ελληνικής αντιπολίτευσης εδώ και δεκαετίες. Του αξίζει! Ουδέποτε είχαμε αντιπολίτευση τόσο «επικοινωνιακή», τόσο γραφική. Σε κάθε αντιπολιτευτική της κίνηση «τρέμει» μην τυχόν και ενοχλήσει αυτούς που έχουν καταστρέψει την χώρα και τον λαό.
Αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Εκεί που πράγματι βαδίζουν «αγκαλιά» κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι στην μεγάλη λεηλασία της χώρας και του ελληνισμού από τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που αφού θησαύρισαν την τουρκική μαφία της λαθρομετανάστευσης ήρθαν για να πλουτίσουν οι διάφοροι οι επιχειρηματίες-απατεώνες που βρήκαν εργατικά χέρια της πείνας. Όλοι αυτοί οι απελπισμένοι και συχνά αδίστακτοι φανατικοί μουσουλμάνοι είναι η πυριτιδαποθήκη μέσα στα σπίτια μας. Όποιος τολμήσει να πει κάτι γι’ αυτή τη κατάσταση τότε ο κ Τσίπρας και οι συν αυτώ του κολλάν τη ετικέτα του φασίστα, ρατσιστή και άλλα διαφορά, ασχέτως ένα είναι παραδοσιακός αριστερός ή κάποτε πολέμησε για την δημοκρατία.
Τι καλύτερο θα μπορούσε να βρει η κυβέρνηση των τροικανών από μια αντιπολίτευση που το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους ότι δεν είναι αυτή που νόμιζαν αλλά είναι η «καλή», η «όμορφη» και «ωραία» αριστερά της «προόδου», η έννομη αριστερά από την οποία δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ; Τρομάζει μήπως και τους ανησυχήσει, μήπως πει κάτι και θυμώσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που πίνουν το αίμα της χώρας. Αυτός είναι ο κ. Τσίπρας και αυτή είναι η αντιπολίτευση. Βλέπει τον κόσμο να χάνεται και η μόνη της αντίδραση είναι να σιγοτραγουδά αμέριμνα το, «Ο Μπέλα Τσιάου, Μπέλα Τσιάου, Μπέλα Τσιάου, Τσιάου, Τσιάου».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος