Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δασκάλα λιποθύμησε από την πείνα, ταμπουρωμένη στο σχολείο της επειδή βγήκε σε διαθεσιμότητα!


Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, όταν μια δασκάλα ταμπουρώθηκε στο σχολείο της και δεν βγήκε παρά μόνο όταν λιποθύμησε.
Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, μια δασκάλα του 2ου Δημοτικού σχολείου Σκάλας, όταν έμαθε ότι μπήκε σε διαθεσιμότητα, μετά το μάθημα όταν όλοι έφυγαν, αυτή έμεινε πίσω, μέσα στο σχολείο και αρνήθηκε να αποχωρίσει κάνοντας κατάληψη, διαμαρτυρόμενη για τη διαθεσιμότητα.
Όταν έγινε αντιληπτό ότι η δασκάλα δεν αποχωρούσε από το σχολείο, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αν απειλούσε να αυτοκτονήσει ή όχι, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και η πυροσβεστική.
Τελικά περίπου στις 10:40 το βράδυ, η δασκάλα λιποθύμησε, μάλλον από την πείνα αφού δεν είχε φάει από το πρωί, και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Μολάων.

Σχόλια avatonpress.gr :
 Να σημειωθεί ότι κάτοικοι της περιοχής σχολίασαν (από αυτά που ειπώθηκαν στο facebook) ότι πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη εκπαιδευτικό και μάλιστα ήταν η μοναδική (και απο την τσέπη της) που έδωσε στα παιδιά τετράδια, μολύβια κλπ.
Επίσης θα θέλαμε να δανειστούμε ένα σχόλιο ενός εκπαιδευτικού : ¨Δε φταίει η δασκάλα, φταίνε αυτοί που την ανάγκασαν να φτάσει στο σημείο αυτο και έτσι να βγαίνει μία άλλη εικόνα, παραποίησης του διδασκαλικού κλάδου¨