Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΝΕΚΡΟ και οι ένοχοι γελούν με ανεκδοτάκια για “ψεκασμένους”. Η ιστορία θα σας συνθλίψει.


Μη σου προκαλεί καθόλου έκπληξη,
η επιχείρηση εθνοκτονία σε εξέλιξη.
Χωρίς αντίδραση μπαίνουμε στο στόμα του λύκου,
η Ελλάς μια αποικία νέου τύπου.
Ρόλο Δούρειου Ίππου
παίζουνε τα στρατευμένα τους φερέφωνα.
Αυτοί που εκλέγονται δουλέυουνε για ξένα συμφέροντα,
ανοίγουν την Κερκόπορτα,
συνεπικουρούμενοι απο σύγχρονους
Ηρόστρατους κι Εφιάλτες.
Δεν γίνονται αντιληπτοί 
από ένα έθνος με υπνοβάτες.

Πόσο πιο κάτω ακόμη ; Πόσο;

Την ίδια ώρα που η Χώρα φυλλορροεί όχι μόνο χάνοντας το πιο δυνατό της εργατικό και πνευματικό δυναμικό προς χώρες του εξωτερικού, στο εσωτερικό της Χώρας ο ζόφος συνεχίζεται σε κάθε επίπεδο, αποδεικνύοντας πως το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Έτσι, μετά την απόφαση  του Λοβέρδου όπου είχε αρχικά συκοφαντηθεί σύσσωμο το  σύστημα υγείας, με … αφορμή την κακή και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από 2 παιδοκαρδιοχειρουργούς του Ν.Π ” Η Αγία Σοφία”, (γεγονός του 10/2011), για να … αναβαθμιστεί το “Αγία Σοφία”, η ιστορία συνεχίζεται και σήμερα με τον χαμό ενός ακόμη Αγγέλου !!!

Σύμφωνα λοιπόν και με το www.ertopen.com :

Βαρύτατες είναι οι καταγγελίες που κάνει ο Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων
παιδιών με συγγενή καρδιοπάθεια, «Η Αγία Σοφία», με αφορμή το θάνατο καρδιοπαθούς παιδιού.
Όπως καταγγέλλουν τα μέλη του συλλόγου: «Το έγκλημα συνεχίζεται! Κι άλλος θάνατος καρδιοπαθούς παιδιού, λόγω της τραγικής υποστελέχωσης και υπολειτουργίας του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας στο Νοσ. Παίδων “Η Αγία Σοφία” !
Αγοράκι 2,5 ετών είναι το νέο θύμα του εγκληματικού κλεισίματος (“αναβάθμισης” κατά τους ιθύνοντες!) για 20 μήνες και της τωρινής τραγικής υποστελέχωσης του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.
Το αγοράκι υπήρχε σε λίστα προς χειρουργείο ήδη από το 2011 που οι ιθύνοντες με ασύστολα ψεύδη  έκλεισαν το Κέντρο, δεν εξυπηρετήθηκε από το Ωνάσειο κατά την περίοδο που το Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του Παίδων παρέμεινε κλειστό και σήμερα που αυτό θεωρητικά είναι ανοιχτό, δεν πρόλαβε να χειρουργηθεί, γιατί έχει δοθεί μόνο μία μέρα χειρουργείου εβδομαδιαίως!
Όταν, επιτέλους, έφτασε η σειρά του, η οικογένεια ξεκίνησε από τις Σέρρες όπου διαμένουν και στη διαδρομή προς το Παίδων, το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή ….

Πόσο πιο κάτω ακόμη ; Πόσο ;;;;;;

Γιώργος Κ.