Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΚΑΪ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ: “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”!


ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ”.

Η δημοσκόπηση που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ πριν από λίγο, έχει την λεζάντα “δημοσκόπηση με μεγάλη πτώση της Χρυσής Αυγής”.

Τα ποσοστά όμως που εμφανίζονται στην οθόνη, είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που έλαβε η ΧΑ στις προηγούμενες εκλογές. Που ως γνωστόν είναι και αυτό που αναλογεί σε κάθε κόμμα, άσχετα τι λένε οι δημοσκοπήσεις.6,92% είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές για όσους δεν θυμούνται.

Συμπέρασμα; Ένα κόμμα που γιγαντώθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου και έφτασε από το 0,29% στο 6,92%, κρατά τα εκλογικά του ποσοστά μετά από την μαζικότερη αρνητική προβολή που έχει δεχθεί ποτέ πολιτικός σχηματισμός στην Ελλάδα.

Αυτό, εάν συμπεριλάβουμε την χρονική στιγμή όπου όλα τα κανάλια, εφημερίδες κλπ. αποκαλούν το εν λόγω κόμμα “εγκληματική οργάνωση”, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ΧΑ απέκτησε έναν σκληρό πυρήνα που προτίθεται να ψηφίσει μία “εγκληματική οργάνωση”, ενώ το προηγούμενο ποσοστό της θεωρήθηκε ως ψήφος διαμαρτυρίας, με το 20% των ψηφοφόρων να αμφιταλαντεύεται μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν λοιπόν η μετατροπή ενός ρευστού εκλογικού σώματος σε “μέλη εγκληματικής οργάνωσης” θεωρείται “μεγάλη πτώση ποσοστών”, τότε δεν είστε απλώς γκαιμπελίσκοι ή “άστοχοι”. Είστε συνειδητοί εγκληματίες και δόλιοι αφού το εν λόγω κατόρθωμα είναι αποκλειστικά δικό σας έργο. Εαν μάλιστα έλθει και το “χτύπημα” από την άλλη πλευρά, τότε θα έχετε καταφέρει το πολυπόθητο. Ένα κόμμα για το οποίο έχετε πείσει όλον τον πλανήτη ότι είναι “Εγκληματική οργάνωση” να τείνει να γίνει κυβέρνηση με ότι αυτό συνεπάγεται για την χώρα και αυτούς που την επιβουλεύονται.

Θα επανέλθουμε.

Α, αφού υποστηρίζετε με τόσο στόμφο ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, οι συνάδελφοι σας γιατί είναι ακόμα έξω;