Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Επισημοποιείται η συνεργασία του μυστικοσυμβούλου του Τσίπρα Ανδρέα Ανδριανόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ

Εδώ και μήνες ο πρώην υπουργός και σημαιοφόρος του νεοφιλελευθερισμού εν Ελλάδι Ανδρέας Ανδριανόπουλος εκτελεί καθήκοντα μυστικού συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.
Δεν ήταν  τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τέσσερις ημέρες πριν
από την κρίσιμη αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου δήλωσε ανοικτά οτι βλέπει νίκη του κόμματος της Αριστεράς. Κι αυτή του η κίνηση έγινε για να αποενοχοποιήσει στον φιλελεύθερο κόσμο έναν πολιτικό φορέα, τον οποίο άλλοτε έβλεπε ως “μπαμπούλα”.
Έκτοτε επικοινωνεί τακτικά με τον κ. Τσίπρα κι εκείνος είναι ο “πρωτομάστορας” της διοργάνωσης των ταξιδίων του στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλα μητροπολιτικά κέντρα του “δυτικού τόξου”.

Στις 12 το μεσημέρι ο κ. Ανδριανόπουλος βρίσκονταν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία” στο Σύνταγμα μαζί με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκο Παππά και χάρασσαν  από κοινού τα νέα “ανοίγματα” του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποκτήσει το κόμμα αυτό την κυβερνησιμότητα που, αντικειμενικά, του λείπει.
Εντός των προσεχών ημερών δε, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να προσκληθεί ο πρώην υπουργός σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της επισημοποίησης του “αρραβώνα” των δύο πλευρών.