Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Γ. Στουρνάρας: “Που είστε τώρα κ. Ρουμπινί”; Με τον κολλητό του τον Παπανδρέου και τον Σόρος προκλητικέ Στουρνάρα.


Παρέα με όλα αυτά τα καθάρματα που τον παρουσίαζαν ως “νομπελίστα”, όπως παρουσιάζουν ως “φιλάνθρωπο” τον απατεώνα Σόρος. Το ότι οι ίδιοι αλήτες στηρίζουν και σένα κύριε Στουρνάρα, θα έπρεπε να προβληματίσει τον Ελληνικό λαό.

Αυτά που είπες χθες στην βουλή, τα αποκαλύπταμε πριν από δύο χρόνια κύριε Στουρνάρα: ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” παρουσιάζουν τον Ρουμπινί ως “νομπελίστα”! Δεν είναι απλώς παραπληροφόρηση, είναι συνέργεια στην δολοφονία της Ελληνικής οικονομίας.

Και αφού συμφωνείς με αυτά που γράφαμε επί χρόνια κύριε Στουρνάρα πως δηλώσεις τύπου Ρουμπινί έβαλαν φωτιά στα Spreads, γιατί δεν διώκεις τον Παπανδρέου που τον έβαζε στο Μαξίμου; Γιατί δεν διώκεις τον Προβόπουλο για παρόμοιες δηλώσεις του; Γιατί δεν κάνεις την εξεταστική για το μνημόνιο; Γιατί δεν διώχνεις τον Γεωργίου που με τα χαλκευμένα στατιστικά του ΔΙΚΑΙΩΣΕ τον Ρουμπινί;

Γιατί απλούστατα είσαι μέλος της ίδιας παρέας κύριε Στουρνάρα.

Μιλώντας στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, ο υπουργός Οικονομικών αναρωτήθηκε που είναι τώρα ο κ .Ρουμπινί και όλοι εκείνοι οι εμπειρογνώμονες που έβλεπαν έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Ο κ. Στουρνάρας, στο ίδιο πλαίσιο, στράφηκε κατά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Πού είναι αλήθεια όλοι αυτοί οι εμπειρογνώμονες, που μιλούσαν μέχρι πρότινος και στοιχημάτιζαν την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ; Πού είναι ο κ. Ρουμπινί; Το μόνο που έμεινε είναι ο απόηχος των δηλώσεών τους, που κόστισε στη χώρα μας αδικαιολόγητη αύξηση στις αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων σε σχέση με τα γερμανικά, δηλαδή στα λεγόμενα «spreads».