Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ SOUTHSTREAM, τα Ρώσικα μέσα θεωρούν δεδομένο το Ελληνικό κομμάτι!



Владимир Путин Томислав Николич россия сербия

Η Ρωσία χρηματοδοτεί με 1,7 δις Ευρώ το Σέρβικο κομμάτι του Southstream… και τα πρακτορεία συμπεριλαμβάνουν και την Ελλάδα στον σχεδιασμό, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα και τις ενημερώσεις! Όπως γράφαμε συγκεκριμένα εδώ:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι απαξιώνεται ο Southstream, από τους εκλεκτούς του Παπανδρέου… σήμερα! ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα: Έχουν “λάθος ενημέρωση” για τις προθέσεις της Ρωσικής πλευράς τα …Ρωσικα πρακτορεία ή κάποιοι ντόπιοι παράγοντες μετέφεραν λάθος πληροφορίες; Οι πληροφορίες μας λένε ότι σύντομα αυτό το θέμα θα ξεκαθαρίσει.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε, κατά την συνάντηση του Πούτιν με τον Σέρβο πρόεδρο Νίκολιτς (φωτό)

Τα ρεπορτάζ όμως είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα για την Ελλάδα, αφού αναφέρουν ότι ο Southstream είναι ο αγωγός φυσικού αερίου που θα περνά από την Μαύρη Θάλασσα και θα συνεχίζει στην Ελλάδα, την Ιταλία και την Αυστρία!

Στην σημερινή συνάντηση μάλιστα ο Πούτιν διευκρίνησε ότι πέραν του ποσού αυτού, θα προβλεφθεί και μία συμπληρωματική χρηματοδότηση της τάξης του 1,5 δις τα επόμενα χρόνια!

Σχετικό άρθρο: Μια ιστορία με σεξ, γάμους, θανάτους και αγωγούς