Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ζητείται επειγόντως απάντηση στο σχέδιο για την υποδούλωση της Ευρώπης!



Γράφει ο Μαγια
Ποτέ το πρόσωπο της Ευρωζώνης και της ΕΕ δεν ήταν τόσο ανατριχιαστικά μοχθηρό όσο αποκαλύπτεται στην περίπτωση της Κύπρου.
Είναι φανερό ότι έχουμε μπει σε επικίνδυνες ατραπούς, με τους Γερμανούς να αισθάνονται αρκετά ισχυροί για να εμφανίζουν ξανά το αποκρουστικό τους πρόσωπο, βγαλμένο από τις χειρότερες σελίδες της ιστορίας τους.
Την ώρα που είχαν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο της Κύπρου και την εκβίαζαν ανελέητα, την περασμένη Πέμπτη η εφημερίδα «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάινε», έντυπο της 
επιχειρηματικής ελίτ της Γερμανίας, κατηγορούσε τη Λευκωσία σε πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της ότι ακολουθεί… «στρατηγική εκβιασμού» της Ευρωζώνης»(!), υπογραμμίζοντας απροκάλυπτα, πως «αν αυτή η στρατηγική εκβιασμού έφερνε αποτελέσματα στην Κύπρο, θα εμφανιζόταν ένα φαινόμενο ντόμινο. Η ανάλογη συμπεριφορά θα εξαπλωνόταν στη στενά συνδεόμενη Ελλάδα… Μπορεί κανείς να φανταστεί τις επιπτώσεις στα άλλα κράτη της νότιας περιφέρειας της Ευρώπης… Θα γίνονταν αναξιόπιστα και θα ακυρώνονταν τα θεμέλια της συνολικής πολιτικής διάσωσης».
Γι’ αυτό, λοιπόν, οι Γερμανοί «εκτελούν» την Κύπρο! Προς παραδειγματισμό των άλλων. Θα εξοντώνονται χώρες που αντιστέκονται όπως η Κύπρος και θα εξαθλιώνονται οι πολίτες του Ευρωπαϊκού Νότου.
«Κυριολεκτικά έβγαλε την Κύπρο στο σφυρί ο Αναστασιάδης με τη στάση του», σημειώνει στο «Εθνος» ο καλά ενημερωμένος πολιτικός αναλυτής Γ. Δελαστίκ. «Οι Ρώσοι, γνωρίζοντας για τις διεθνείς διασυνδέσεις του και πράγματα που δεν γράφονται, δεν του έχουν απολύτως καμιά εμπιστοσύνη. Αντιθέτως, έχουν την πεποίθηση ότι έδρασε συνειδητά εναντίον των Ρώσων καταθετών στην Κύπρο και ότι συνειδητά επιδιώκει τη σοβαρή διατάραξη των ρωσοκυπριακών σχέσεων. Κάτι που βεβαίως θα ικανοποιούσε ιδιαιτέρως τις ΗΠΑ – ιδίως αν οδηγούσε σε ρήξη τις σχέσεις της Λευκωσίας με τη Μόσχα».
Το Βερολίνο, με τη βοήθεια του Ν. Αναστασιάδη, πέτυχε το στόχο του. Τώρα πια με άνεση θα αξιοποιήσει το μνημονιακό καθεστώς υποδούλωσης της Κύπρου και εκβιάζοντάς την με τα δάνεια, θα της λεηλατήσει και τα μελλοντικά έσοδα από το φυσικό αέριο.
Το σχέδιο για την πλήρη υποδούλωση της Ευρώπης στον γερμανικό πυρήνα του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Ζητείται επειγόντως απάντηση!!!