Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΜΕΣΗ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ‏

Βρισκόμαστε εν μέσω πολέμου...Ενός πολέμου που δεν τον διαλέξαμε , δεν τον επιλέξαμε αλλά τον έφεραν κοροϊδεύοντας και κρύβοντας...Κάθε ψήφος στην λαίλαπα των κυβερνώντων τα τελευταία 40 περίπου χρόνια (ελαχιστοτάτων εξαιρουμένων) ήταν 1 φορά ψήφος στον "πολιτικό - κόμμα" και 99 φορές σε ανθελληνικά κέντρα, σε υπόλογους σε ξένα κέντρα αποφάσεων, παγκοσμιοποιητών και δοσίλογους..

Αποφάσισαν για εμάς, χωρίς να μας πούν τί ψήφιζαν, τι εξέλεγαν...Ποτέ δεν ήταν καθαροί με τον ελληνικό λαό..Απλά του πετάγαν κανά ξεροκόματο καμιά φορά, για να ξεχνιέται..Βλέπετε, έχουν σπουδάσει "ψυχολογία των μαζών"..

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΑ..
ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτό σχεδιάζουν..Να μας κάνουν μάζα, "παγκοσμιοποίηση"...Να τρώμε ότι αποφασίζουν, να ζούμε με τα λίγα που θα μας δίνουν, να φακελώνουν όλο τον πλανήτη, να κάνουν πολέμους, όπου υπάρχουν ειδικά συμφέροντα και τέλος να βρούν έναν τρόπο να ελέγχουν την ανθρωπότητα (μικροτσίπ; ).

Αυτόν τον λυσσαλέο πόλεμο έχουν θέσει σε εφαρμογή και εντείνουν τα σχέδιά τους εδώ και δεκαετίες...Αντίπαλός τους η εθνική μας συνείδηση, η παράδοσή μας, η παραδοχή και πίστη μας πως είμαστε Έλληνες, το ακλόνητο αίσθημα Ελληνισμού και αυτοθυσίας μας, η θρησκεία μας..Αυτά είναι τα ουσιαστικότερα όπλα μας...
Και αυτά τα έχουμε όλοι οι Έλληνες και κανείς δεν μπορεί να μας τα στερήσει χωρίς την θέλησή μας...
Γιαυτό ας μην ακούγονται μοιρολατρίες και κλάματα από κανέναν Έλληνα..Δεν χρειάζονται πλέον..

Αυτό που χρειάζεται είναι να ορθώσουμε το Ελληνικό πνεύμα, να δούμε την πραγματική αιτία των θλίψεων και του καταποντισμού, που δεν είναι άλλη από την δική μας ηθική κατάπτωση, εκφυλισμό και απομάκρυνση από το Θείο..

Χωρίς Πίστη , Ελπίδα και Όραμα για κάτι αγνό και σημαντικό, δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε οτιδήποτε...Όμως, αν έχουμε αυτά και μόνο αυτά, όχι μόνο μπορούμε, αλλά και ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ..

Θα πράξουμε όπως ακριβώς έπραξαν οι πρόγονοί μας, για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια , όταν τους συναντήσουμε στους ουρανούς..
Έλληνες μην ξεχνάτε...Από τούτη εδώ τη γή, είμαστε περαστικοί...Οι πράξεις οι ηρωικές και οι ελληνικές αιώνια όμως, θα μείνουν, να δίνουν χρώμα και ψυχή στην ιερή την λέξη..ΕΛΛΑΔΑ.