Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Διαμαντοπούλου: «Να αυτοδιαλυθεί το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές»

Δηλώσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ που αναμένεται να συζητηθούν έκανε σήμερα η Αννα Διαμαντοπούλου η οποία μίλησε για «τεκτονικές αλλαγές» που πρέπει να γίνουν μετά τις εκλογές και πρότεινε την αυτοδιάλυση και ανασυγκρότηση του κόμματος,
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, η κυρία Διαμαντοπούλου είπε χαρακτηριστικά πως «το ΠΑΣΟΚ υπέστη μία εκλογική συντριβή, το να βάλεις στόχους για δύο μονάδες πάνω δεν είναι κάτι το συνταρακτικό, στην πλάτη του ΠΑΣΟΚ παίχτηκε όλο το δράμα της ελληνικής οικονομίας για 40 χρόνια, έκανε λάθος να διαχειριστεί μόνο του μία κρίση, ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι να καταθέσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα μπορούσαν να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα».
Η πρώην υπουργός τόνισε ότι η κυβέρνηση που θα γίνει μετά τις εκλογές του Ιουνίου θα πρέπει να επιλέξει τους καλύτερους που έχει η Ελλάδα. «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει πει κάτι ουσιαστικό, η κυβέρνηση θα πρέπει να εκφράζει πλειοψηφία στο λαό. Εάν η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα τότε θα πάμε σε τρίτες εκλογές», είπε η κ. Διαμαντοπούλου, επισημαίνοντας με έμφαση : «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην υπάρξει κυβέρνηση στη χώρα στις 18 Ιουνίου».
Επίσης, η κυρία Διαμαντοπούλου πρότεινε την αυτοδιάλυση του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές :«Η χώρα χρειάζεται ριζοσπαστική σοσιαλδημοκρατία, ένα κόμμα που θα βάλει τα αναγκαία όρια και πλαίσιο. Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ΠΑΣΟΚ είναι τεκτονικές, με όρους που θα συμφωνηθούν μετά τις αλλαγές για την αυτοδιάλυσή του και την ανασυγκρότησή του» είπε η πρώην υπουργός.
http://www.iefimerida.gr/news/53287/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82%C2%BB