Η 1 η Μάη 2012 βρίσκει τους Έλληνες εργαζόμενους αντιμέτωπους με μια σφοδρή επίθεση στα βασικά και θεμελιώδη κοινωνικά τους δικαιώματα.

Μισθοί , συντάξεις , εργασιακά δικαιώματα έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών.
Μπροστά σ΄αυτές τις εξελίξεις οι πολίτες της χώρας μας μαζί με τους πολίτες σ΄όλο τον κόσμο που βιώνουν τις ίδιες σκληρές και αδιέξοδες πολιτικές ενώνουν τις δυνάμεις τους και αγωνίζονται για την απόκρουση και ακύρωση των μονεταριστικών νεοφιλελεύθερων πολιτικών, οι οποίες στο βωμό του κέρδους και των αγορών καταπατούν και περιφρονούν κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπιάς , κάθε εργατικό δικαίωμα.
Απέναντι σ΄αυτές τις πολιτικές , η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μια και μοναδική

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Αυτή λοιπόν την ιστορική μέρα ενώνουμε όλοι μαζί την φωνή μας και παλεύουμε , να δημιουργήσουμε ανάχωμα , απέναντι σε κάθε άδικη και αντικοινωνική μεταχείριση , που στόχο έχει , να ανατρέψει ότι με πολλούς κόπους και αγώνες έχει μέχρι τώρα κατακτηθεί.

Συγκροτούμε πλατύ μέτωπο αντίδρασης , διαμαρτυρόμενοι απέναντι σε κάθε εκβιασμό και αγωνιζόμενοι για μία πολιτική που θα έχει στο επίκεντρο τον ΑΝΘΡΩΠΟ και τις ΑΝΑΓΚΕΣ του και όχι τις ΑΓΟΡΕΣ και τα ΚΕΡΔΗ . Απαιτούν και διεκδικούν μια Ευρώπη των Πολιτών και όχι των Τραπεζών και των Εργοδοτών.

Παλεύουμε και Απεργούμε .
Με Ενότητα και Αγώνα προωθούμε τα αιτήματά μας,διασφαλίζουμε τα δικαιώματά μας

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΙΣ 9.30 π.μ.