Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΑΖ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!


Αν προσθέσεις στη σούπα … ότι πρόεδρος στη STRATFOR είναι ο εβραίος George Friedman και δικηγόρος της 17NOE η Κούρτοβικ… αν αφαιρέσεις από τη σούπα τις «εκκαθαρίσεις» της 17ΝΟΕ στα ΜΜΕ και την εφοπλιστική οικογένεια και προσθέσεις την εμφάνιση του εβραίου Ρέστη στην Ελλάδα μετά το 1977 … τότε … το πράγμα αρχίζει να έχει πλάκα!...


http://news247.gr/ellada/eglima/me_synergasia_apo_mesa_h_dolofonia_goyels_apo_thn_17n.1675396.html
Βοήθεια εκ των έσω στη δολοφονία Γουέλς από την 17Ν;
Διαβάστε τι αναφέρει σε e-mail του ο αντιπρόεδρος της "σκιώδους CIA" για τη δολοφονία του Ρ. Γουέλς από τη "17 Νοέμβρη". Εμπλέκει υπάλληλο της αμερικανικής πρεσβείας
Δημοσιεύτηκε: Μάρτιος 03 2012 10:52 Ενημερώθηκε: Μάρτιος 03 2012 11:11
Πιθανή εμπλοκή υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στη δολοφονία του Ρίτσαρντ Γουέλς σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα το 1975 από την "17 Νοέμβρη", αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Wikileaks.
Σύμφωνα με τις απόρρητες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της αμερικανικής ιδιωτικής υπηρεσίας Stratfor, οι οποίες έφτασαν στo Wikikleaks και αναδημοσιεύονται στην εφημερίδα "Τα Νέα", είναι πιθανό η 17 Νοέμβρη να είχε βοήθεια εκ των έσω για το συγκεκριμένο χτύπημα.
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Stratfor, σε αλληλογραφία του με πρώην αξιωματούχους υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, αναφέρεται στο ενδεχόμενο εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στη δολοφονία του Γουέλς.
Το μήνυμα στάλθηκε πριν 11 μήνες από τον Φρεντ Μπάρτον, αντιπρόεδρο της "σκιώδους CIA", όπως σύμφωνα με τα "Νέα" χαρακτηρίζεται η Stratfor.
Παραλήπτης είναι το πρώην αφεντικό του από τις υπηρεσίες Ασφαλείας του Διπλωματικού Σώματος των ΗΠΑ.
"Άκουσα από μία πολύ καλή πηγή στην Υπηρεσία (CIA), ότι τον Γουέλς τον παγίδευσε ένας υπάλληλος στην πρεσβεία. Έχεις ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο;" αναφέρει ο Μπάρτον στο e-mail του.
Η απάντηση του πρώην αφεντικού
Μισή ημέρα μετά το ερώτημα ήρθε και η απάντηση. Ο παραλήπτης μεταξύ άλλων έγραφε:
"Θυμάμαι ότι πολλοί πίστευαν πώς μέλη της 17 Νοέμβρη είχαν διεισδύσει στην κυβέρνηση (την ελληνική) και όπως καλά γνωρίζεις, οι Έλληνες παρακολουθούσαν τους διπλωμάτες των ΗΠΑ για να αναγνωρίσουν τους αξιωματικούς πληροφοριών. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας, ήξεραν ποιος ήταν και ποιος δεν ήταν αξιωματικός πληροφοριών. Δυστυχώς ο Γουέλς θα μπορούσε να αναγνωρισθεί και να στοχοποιηθεί εύκολα όχι μόνο από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και από την 17 Νοέμβρη" ανέφερε.
Ο Ρίτσαρντ Γουέλς δολοφονήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1975, όταν μαζί με τη σύζυγό του έφτασε έξω από το σπίτι του στο Ψυχικό, μετά από δεξίωση που είχε παραθέσει ο Αμερικανός πρέσβης.
Τρεις άνδρες, τους πλησίασαν, οι δύο απομάκρυναν τη σύζυγο και τον οδηγό και ο τρίτος δολοφόνησε με τρεις σφαίρες τον Γουέλς. Επρόκειτο για το πρώτο χτύπημα της 17 Νοέμβρη, ενώ ο Ρ. Γουέλς ήταν ο πρώτος σταθμάρχης της CIA στην ιστορία που έπεσε θύμα δολοφονίας.
Ειρωνεία για τις ελληνικές αρχές
Σε άλλο μήνυμά του, τον Ιούνιο του 2010, ο αντιπρόεδρος της Stratfor, αναφερόμενος στο χτύπημα με ρουκέτα στην αμερικανική πρεσβεία, εκφράζει τις αμφιβολίες του για την ικανότητα των Ελλήνων αστυνομικών, να ταυτίσουν το ρουκετοβόλο.
Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων, έγραψε σε στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ: "Οι πιθανότητες οι Έλληνες να το έκαναν από μόνοι τους είναι λίγες. Εμείς πιθανότατα το κάναμε και τους αφήσαμε να εισπράξουν τα εύσημα.



ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ

http://olympia.gr/2010/06/07/peratikos-simitis-papandreou/#comment-23723
Κι ο Φούντας-CITIBANK ήθελε να χτυπήσει τον Βουλγαράκη ακριβώς την ίδια εποχή που ο Βουλγαράκης δεχόταν απειλές από τον Αμερικανό Πρέσβυ για να παραλάβει το εικονικό δημόσιο έργο C4I έχοντας ήδη αποκαλυφθεί ότι η cIA παρακολοθούσε τα τηλέφωνα της κυβέρνησης.
Και η ρουκέτα μαιμού στην Αμερικάνικη πρεσβεία και η πλήρης αδιαφορία των Αμερικάνων στη σύλληψη του Μαζιώτη και η δήλωση Χρυσοχοίδη (ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΕΑ) ότι ΔΕΝ θα παραλάβει το C4I… δεν αφήνουν περιθώρια για συμπτώσεις.
H δεκασέλιδη προκήρυξη της ΣΕΧΤΑΣ μετά τη δολοφονία του αστυνομικού δεν περιείχε τις λέξεις “ΗΠΑ” και “Αμερικάνοι” αλλά χιλιάδες άλλες μπούρδες και ο πρώτος που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένεια του αστυνομικού ήταν ο Αμερικανός Πρέσβυς κάτι που δεν έκανε ποτέ για άλλους αδικοχαμένους Έλληνες.
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτά μας και πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουμε ως χώρα ΜΟΝΟ ως μηχανή παραγωγή πλούτου για συγκεκριμένους κύκλους. Οι πολιτικοί χρειάζονται στους τυράννους μας ως βιτρίνα για να βρίσκουν τις κατάλληλες προφάσεις να χώνουν στις τσέπες μας τα ποκάμια των Αμερικανοεβραικών εταιριών.
Το αμερικάνικο σκάνδαλο Κοσκωτά … έκλεισε με δραστικά με τη δράση της 17ΝΟΕ με τον φόνο του διευθυντή του Κοσκωτά … ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και την απόπειρα ενάντια στον επίσης εμπλεκόμενο Γεώργιο Πέτσο… κλασικά με προκηρύξεις γεμάτες παραπλανητικές κι αβάσιμες μπούρδες.
Η υπόθεση έκλεισε με ΕΝΑΝ μόνον υπεύθυνο το ξυπόλητο Κοσκωτά που προτίμησε τη σιωπή και τη φυλακή από μία ρουκέτα. Κι όμως κατάφεραν να φορτώσουν το σκάνδαλο στον ίδιο τον Ανδρέα όπως ακριβώς φόρτωσαν στον Καραμανλή τις παρακολουθήσεις της CIA ολόκληρης της κυβέρνησης.
Μήπως η Λιάνη … τυχαία βρέθηκε στην αγκαλιά του γερο-Ανδρέα; Τα φωτομοντάζ πιστεύετε ότι έγιναν τελευταία στιγμή;
Αν ερχόντουσαν οι Αμερικάνοι να μας πουλήσουν όπλα έτσι απλά ΧΩΡΙΣ να λαδώσουν και χωρίς να απειλούν τις ζωές πολιτικών και συγγενών τους τότε θα τους είχαμε ξεσκίσει στα παζάρια και τελικά θα έχαναν. Αντίθετα … ελέγχοντας όλη τα στάδια της πορείας του χρήματος από τις τσέπες μας στις τσέπες τους … είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Ανακοινώνουν οι πολιτικοί ότι μας χρειάζεται το C4I , λαδώνουν τους δημοσιογράφους με ποσοστά από την πώληση ώστε να μας το περιγράψουν ως ένα πανάκριβο, άκρως απαραίτητο κατά της τρομοκρατίας εργαλείο και μας πείθουν να αποδεχτούμε να χρεώσουμε και τα εγγόνια μας για να το αγοράσουμε… για να μην συμβεί κάτι απρόβλεπτο στους πολυπόθητους Ολυμπιακούς που με απευθείας αναθέσεις ΕΦΑΓΑΝ 9 ΔΙΣ ευρώ.
Το σίγουρο είναι ότι ΔΕν υπάρχει τρομοκρατική ομάδα στον πλανήτη που να ΜΗΝ εκπαιδεύτηκε και να σχετίζεται με τις ΗΠΑ. Η τρομοκρατία έχει ρίσκα και είναι ακριβό χόμπυ άρα απαραίτητα συνδέεται με μεγάλες μπίζνες. Κανένας δεν θα παραστήσει τον τρομοκράτη εάν δεν έχει ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ την προστασία του και ως συνήθως η Αντιτρομοκρατική διαθέτει Αμερικανούς συμβούλους. Έτσι οι καθυστερημένοι Ξηροί-Ντάλτον φορτώθηκαν ολόκληρη τη δράση της 17 ΝΟΕ από την εποχή που δεν είχαν γεννηθεί ακόμα.
Μετά τον θάνατο του Σταθμάρχη της CIA από τη 17ΝΟΕ … η Ελλάδα (όλο τύψεις) προχώρησε στο μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα του αιώνα με τεράστιες αγορές… φυσικά από ΗΠΑ αλλά και απο Γαλλία λόγω εξάρτησης Καραμανλή από τους Γάλλους.

Βομβιστικοί Βίοι Παράλληλοι Χρυσοχοΐδη-Βουλγαράκη. Τους ενώνει το C4I και η SAIC
Στις 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ βρέθηκε το οπλοστάσιο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgc0TO2QCYnKe_OTCKqlHNO32eTP55o4NGGCCxrT8veViWNIKFrm8etge50M8gH8J8xP7Hqf6FxSPDQwCqpvvGiNKdwI_8bHQzYeitkqgiJLY2WqakJf8jgYM9t4JfIihhydfosWw1QxNMA/s400/V2IMER~1.PNG
και μία μόλις μέρα μετά , στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ παραλαμβάνει το C4I.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgWlhG7IMHSxccVzPoQaia18J4JaZxFKCZ4umYv0dnUTPJt2tByrHI9R3nbXc4LxmFUTXnIiQTUF_rV0PAPDNqRiNdnyzyG_ya5iJavte3K0JFOqQj1TntTceceSlORccCqtfj3RdwjLSa3/s400/___C4I~1.PNG

Έναν μήνα μετά ... να και μία βόμβα κι ένας ακόμα αθώος ...νεκρός.
Τυχαίο; Μα... φυσικά!!!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhKPQk8qcio2v8bEbbZUxH09joPBF9uwUQNQhAQk2yorbBoyBJ-vZ9PmapK3I1P5U_uu1IuJcuyD34ccTnVeGESX6eP7kzQ6Cjx7Oxd3EgPokAATMT60KXC1cqh_928PlIQy9vxzhU98hhQ/s400/TA+NEA+On-line_1277404851778.png

Κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου...
Μόλις εξαρθρώθηκε ο Επαναστατικός Αγώνας και βρέθηκαν οι ρουκέτες , βιάστηκαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ανακοινώσουν ότι ΔΕΝ παραλαμβάνουν το C4I... καθώς ήταν σίγουροι ότι ΔΕΝ κινδυνεύουν πλέον από τους "αριστερούς", "αυθόρμητους" επαναστάτες με τους λογαριασμούς στη CITIBANK.
Αλλά επειδή τα λεφτά είναι πολλά ... δεν είναι και δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα των πεινασμένων μερικούς ακόμα φονιάδες αθώων ανθρώπων με "επαναστατική" προβιά...για να αναλάβουν να πείσουν κάποιον υπουργό να παραλάβει ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ έναντι δισεκατομμυρίων δολαρίων.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrYnwqrmJHGtmyhiptaXnY3OoOKbqfD_VERX6O0lw0IYyXeNXpstmyhp_4q-S-ICgFVUQvxJLPJX1nWoRHned4T9IhXwJ1-JVS7A6xE2mSTwvBbr6RLgPCFgyMpb-icJIiTGk3rJSB3_Et/s400/KATHIM~1.PNG
Τα ΙΔΙΑ ακριβώς συνέβησαν και παλιότερα με τον Βουλγαράκη.
Και τότε η ΝΔ είχε ζητήσει την επανεξέταση της σύμβασης του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ συστήματος ασφαλείας.(βλέπε άρθρο Καθημερινής επάνω)
Πάλι για την παραλαβή του C4I μιλούσαν, πάλι οι Αμερικάνοι ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ τους Έλληνες πολιτικούς, πάλι ... "αυθόρμητοι" επαναστάτες με λογαριασμούς στη CITIBANK ... έκαναν την "επανάστασή" τους με βομβιστική επίθεση ενάντια στο υπεύθυνο παραλαβής υπουργό Δημόσιας Τάξης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjeZ7GM0hQGvqmjQnE-4jQGIzph48WJtaflb6nX4srnWXx95dQUNCBPMHADOke-8fm95-pF13csALjVZ0E3XBuOSF-QYRylYDW6s0gdIlZmhYIkhde4n9XrovD7VS_YtvJq7U3Y15u7nWPC/s400/______~1.PNG

Δεν πειράζει κύριε Παπανδρέου και κύριε Χρυσοχοϊδη. Ένας ακόμα ασήμαντος "Κορκονέας" στο βωμό της λαμογιάς σας... ο σημερινός νεκρός υπασπιστής σας.
Κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στις αναταραχές της Αθήνας,
κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων της Ελληνικής κυβέρνησης,
κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στα περισσότερα ΔΗΘΕΝ τρομοκρατικά χτυπήματα... κι αυτοί θα σας κρατήσουν στην εξουσία για άλλα 20 χρόνια.
5-10 νεκροί αστυνομικοί πάνω-κάτω δεν κοστίζουν και τίποτα...
ειδικά όταν οι κωλοφυλλάδες των Αμερικάνων (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥ-CIA, ΔΟΛ κλπ) φροντίζουν να τους απαξιώσουν με κάθε ευκαιρία στα μάτια του κοσμάκη και ειδικά των φωνακλάδων της αριστεράς που τους δασκάλεψαν εδώ και χρόνια να θεωρούν τους μπάτσους των 900 ευρώ υπεύθυνους για όλα τα κακά της μοίρας μας.
Οι "τρομοκράτες" δεν αγγίζουν ΠΟΤΕ Λαλιώτηδες, Τσοχατζόπουλους, Λαμπράκηδες, Μητσοτάκηδες, Μπόμπολες, Αλαφούζους κλπ λαμόγια που κατέκλεψαν αυτή τη χώρα αλλά ... μόνον όσους δεν χορεύουν "σωστά" (!) τους αμερικάνικους χορούς των δισεκατομμυρίων μας.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009
Οι ΗΠΑ πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ελλάδα;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaSZvr-QzMmfGBPpu8YTMMQ1FuPN5_IPQDBR06PKso2S9LOg_KBDrD3S_wtFmWbkKHnK4dQUVLuVNctzcXY_X2jDozFNa1F8TiThOYL1zNXaxKNZshfzrrQ5NM6c7NhH3Y-0VoayXjFUHf/s320/AMERIKANIKIPRESBEIA.jpg
Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, προφανώς μας θεωρούν καθυστερημένους! Έστησαν μία ψεύτικη τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ", την τοποθέτησαν, με το μυαλό τους, στον αναρχικό χώρο της αριστεράς και την χρησιμοποιούν για την δημιουργία κλίματος, όποτε αυτό θεωρείται σκόπιμο. Έτσι είδαμε τον "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" να στοχοποιεί τον Βουλγαράκη (την εποχή διανομής του Ολυμπιακού Χρυσού για το C4I κι άλλες εικονικές προμήθειες) κατηγορώντας τον ως "Υποστηρικτή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"! Μόνο που η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ως όρος ΔΕΝ χρησιμοποιείται από τον αναρχικό χώρο διότι γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αναρχικοί ότι εργάζονται για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ η οποία απαιτεί την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Η ίδια "αυθόρμητη" κι "επαναστατική" οργάνωση έσπασε ένα τζάμι στην Αμερικανική πρεσβεία, πυροβόλησε κατά αστυνομικού οχήματος, αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν εικοσάχρονο αστυνομικό των 700 ευρώ κι επειδή... ΔΕΝ φαίνεται ότι μας έπεισαν ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ... αποφάσισαν να κλιμακώσουν το παιχνίδι. Τοποθετούν λοιπόν, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με 60 κιλά εκρηκτικών έξω από μία δικιά τους (Αμερικάνικη) τράπεζα, τη CITIBANK, ταυτόχρονα με την επίσκεψη Αμερικανών αξιωματούχων στην Ελλάδα.

To αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτική ύλη τύπου ANFO η οποία χρησιμοποιήθηκε σε πλειάδα χτυπημάτων ΕΝΤΟΣ των ΗΠΑ από επίσης δήθεν τρομοκράτες με χαρακτηριστικότερη αυτή στην πόλη της Οκλαχόμα με 168 νεκρούς και 800 τραυματίες. Ένοχος ένας "μοναχικός σχιζοφρενής" (βλέπε φώτο δίπλα) ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να ξοδέψει 5.000 δολάρια αγοράζοντας 800 κιλά εκρηκτικών υλών για να ανατινάξει ένα δημόσιο κτίριο στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι. Ήταν το 1995, μετά ήρθε το 2001 και οι δίδυμοι πύργοι και μετά ψηφίστηκε ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ" αντιτρομοκρατικός νόμος στις ΗΠΑ"Πατριωτικός" αντιτρομοκρατικός νόμος στις ΗΠΑ μέσω του οποίου καταπατούνται ΟΛΑ τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών που είχαν κατακτηθεί τα τελευταία χρόνια στον σύγρονο κόσμο.
Το παρ'ολίγον χτύπημα στη CITIBANK , που αποτελεί Αμερικανικό στόχο, είχε μοναδικό σκοπό να φέρει τον Ελληνα πρωθυπουργό ... ξανά σε δυσμενή θέση. Είχε σκοπό να ωθήσει τις χώρες της Δύσης να εκδόσουν ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ , καθώς έρχεται καλοκαίρι για διακοπές, ώστε να γονατίσει αμετάκλητα ο Ελληνικός τουρισμός και να προκληθούν ζημιές μερικών δις ευρώ στην οικονομία μας.
Κατόπιν τούτου θα βρισκόμασταν να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ για να μας εγκρίνουν δάνεια διάφορα "ευαγή" Αμερικανικά Τραπεζικά ιδρύματα όπως η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
Εμείς όμως γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ΑΜΕΡΙΚΗ, ως ιμπεριαλιστική δύναμη, όπως και η θυγατρική του ,το ΙΣΡΑΗΛ , ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ από την ατζέντα των αναρχικών, του ΣΥΡΙΖΑ, του Indymedia, της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και λοιπών "αυθόρμητων" κι "ειλικρινών" αγωνιστών.
Οποιαδήποτε συμβολική "σύνδεση" του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ με κάποια "αυθόρμητη" επαναστατική οργάνωση ή λαϊκή εξέγερση ήταν αποτυχημένη και ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε το χτύπημα κατά αστυνομικών στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ούτε το κωμικό χτύπημα στην Αμερικανική Πρεσβεία, ούτε αυτό ενάντια στον Βουλγαράκη-New World Order. Ήταν ΟΛΑ ... τόσο ψεύτικα και τόσο κακοστημένα που ΜΟΝΟ χαζοί πολίτες θα μπορούσαν να χάψουν το παραμύθι της ύπαρξης "τρομοκρατικής" οργάνωσης λαϊκής αριστερής προέλευσης και να ΜΗΝ δουν τη τεράστια κι ενοχλητική σκιά των ξένων υπηρεσιών από πίσω τους. Δεν πρόκειται να μας πείσουν ότι υπάρχουν αληθινοί επαναστάτες που είναι τόσο καθυστερημένοι ώστε να ρισκάρουν τις ζωές και το μέλλον τους, για το οποίο αγωνίζονται, με ένα βλακώδες κι ανούσιο χτύπημα εναντίον μίας τράπεζας , ενδεχομένως με αρκετά αθώα θύματα. 60 κιλά εκρηκτικών ΔΕΝ φέρνουν την επανάσταση αλλά τον τρόμο στον απλό κοσμάκη. Και αποδεδειγμένα ο τρόμος εντός μίας χώρας... δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, για ΣΚΛΗΡΟΥΣ αντι-τρομοκρατικούς νόμους και κυρίως για ΝΕΕΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ διεσεκατομμυρίων ευρώ οι οποίες συνοδεύονται από εικονικά συμβόλαια, επίσης δισεκατομμυρίων ευρώ, για δήθεν διαρκή εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας στην αντι-τρομοκρατία ...φυσικά από Αμερικανούς ειδικούς.
Ούτε καν τον Βασίλη Τζωρτζάτο της επίσης "τηλεκατευθυνόμενης" οργάνωσης "17 Νοέμβρη" δεν έπεισε η δήθεν "τρομοκρατική οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" . Βέβαια οι περισσότεροι Έλληνες ψηφοφόροι, οι μπαμπάδες μας , οι μανάδες μας, οι παππούδες μας...ΔΕΝ έχουν πρόσβαση στη θάλασσα πληροφοριών του διαδικτύου, ΔΕΝ έχουν δυνατότητα σύγκρισης κι ανάλυσης, δεν έχουν καν τον ελεύθερο χρόνο να σκεφτούν αλλά πλέον ούτε και την εγκεφαλική διαύγεια ώστε να συλλάβουν ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ...της πρόσφατης "αυθόρμητης" τρομοκρατίας. Όλοι αυτοί...θα σκεφτούν ΑΥΤΟ που θέλουν οι υπηρεσίες να τους κάνουν να σκεφτούν.
Οι πολιτικοί μας , γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι θα μπούμε σε μία δύσκολη περίοδο που θα θυμίζει τις μαύρες ημέρες που έζησαν οι Ιταλοί από τη δράση υπηρεσιών με περιβολή "αυθόρμητων" επαναστατών". Σ' αυτή τη ΝΕΑ κι ασφυκτική ΕΠΟΧΗ που, με προσεγμένες κινήσεις , μας οδηγούν οι ξεπουλημένοι κι ανίκανοι ηγέτες μας , ο μέσος παραπλανημένος Έλληνας θα αποδεχτεί, χωρίς αντιρρήσεις, τις ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ κι ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ που μας υποσχέθηκε κ. Ψαρούδη-Μπενάκη με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Παπούλια και των υπολοίπων.
Bookmark and Share

Οι Yankees,οι μπίζνες,η "τρομοκρατία" κι εμείς

Πρόσφατα μία συνδικαλίστρια δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και πιθανολογείται ότι η άνανδρη αυτή πράξη προήλθε από κέντρα συμφερόντων τα οποία θεωρούσαν την άτυχη αυτή γυναίκα εχθρό προς εξολόθρευση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ΠΟΣΟ μεγάλα είναι αυτά τα συμφέροντα, που αφορούν υπηρεσίες καθαριότητας, ώστε να δικαιολογούν την απόπειρα δολοφονίας ενός ανθρώπου με τόσο απεχθή τρόπο. Ομοίως και το 1996 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι ο διευθυντής αερομεταφορών πολιτικής αεροπορίας διότι εισηγήθηκε το κλείσιμο ιδιωτικής εταιρίας που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Άλλος συνάδελφός του δέχθηκε πυροβολισμό. Οι μαφιόζικες μέθοδοι επιβολής μίας κατάστασης δεν είναι αποκλειστικότητα της νύχτας αλλά γενικά του κόσμου των επιχειρήσεων. Το συμπέρασμα είναι ότι ... τα μεγάλα συμφέροντα ΔΕΝ διστάζουν να θυσιάσουν μία ανθρώπινη ζωή ή και περισσότερες για την εξασφάλιση του κέρδους.
Οι ΗΠΑ θυσίασαν πάνω από 4000 Αμερικανούς κι 1.000.000 Ιρακινούς προκειμένου να βάλουν στο χέρι τα κρατικά πετρέλαια του ΙΡΑΚ, ψάχνωντας δήθεν για πυρηνικά όπλα.
Σίγουρα ΔΕΝ θα μας παρεξένευε εάν μαθαίναμε ότι μία μεγάλη βιομηχανία πανάκριβων οπλικών συστημάτων ΘΥΣΙΑΣΕ έναν άνθρωπο προκειμένου να πιέσει μία κυβέρνηση να καταχρεωθεί για την αγορά των δικών της οπλικών συστημάτων. Το εμπόριο και ο πλούτος είναι η βασική αιτία πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας κι όχι ο εθνικισμός. Και σ'αυτόν τον εμπορικό πόλεμο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ η ανθρώπινη ζωή είναι ασήμαντη. Στην χειρότερη περίπτωση αποτιμάται με 1.000.000 δολάρια σε περίπτωση αεροπορικού δυστυχήματος. Όποιος έχει δει την ταινία "SYRIANA" μπορεί να πάρει μία ιδέα για τον πραγματικό κόσμο που κινεί τα νήματα μίας ζωής που πιστεύουμε ότι μας ανήκει.
Την Αμερικανική Χούντα των Συνταγματαρχών ακολούθησε η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος τόλμησε να βγάλει την Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ το 1974 ως αντίδραση στην Αμερικανική αδιαφορία για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Έναν χρόνο μετά, τον "τσαμπουκά" του Καραμανλή απέναντι στις ΗΠΑ, εκμηδένισε η δολοφονία του Αμερικανού Σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα από την 17Ν στις 23/12/75. Ξέρετε τι ακολούθησε αυτή την "αδυναμία" της Ελλάδας δήθεν να προστατέψει έναν Αμερικανό αξιωματούχο;;; Ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας με στόχο την εξισορρόπηση των στρατιωτικών δυνάμεων στο Αιγαίο. Στην ιστοσελίδα του Κων.Καραμανλή αναφέρεται ενδεικτικά:
"Έτσι, υλοποιήθηκε ένα ευρύτατο εξοπλιστικό πρόγραμμα: ενδεικτική, η εκτεταμένη ανανέωση του πολεμικού υλικού του Στρατού Ξηράς, η παραγγελία σημαντικού αριθμού αρμάτων μάχης, ο επανεξοπλισμός παλαιών μονάδων του Στόλου και η παραγγελία υποβρυχίων, σκαφών επιφανείας (τορπιλακάτων, πυραυλακάτων, ορισμένες ελληνικής ναυπηγήσεως) και σύγχρονων φρεγατών. Η Πολεμική Αεροπορία ενισχύθηκε με σύγχρονα αεροσκάφη, όπως τα γαλλικά Mirage και τα αμερικανικά Corsair A-7 και F-4".Στο ερώτημα εάν οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να "κανονίσουν" την εκτέλεση του Γουέλς από τη 17Ν με σκοπό την επαναφορά στην τάξη της "άτακτης" Ελλάδας που "έριξε" τη χούντα της CIA, η απάντηση είναι "ΦΥΣΙΚΑ...ΝΑΙ".

Δεδομένου του όγκου της αγοράς εξοπλισμών που ακολούθησαν η απώλεια ενός Αμερικανού πολίτη είναι μηδαμινής αξίας μπροστά στα δισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία χρεώθηκε το Δημόσιο για να εξοφλήσει της Αμερικανικές και Γαλλικές βιομηχανίες όπλων.
Είναι εντελώς ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ... κάθε φορά που κάποια κέντρα στις ΗΠΑ επιθυμούν να ΠΙΕΣΟΥΝ την Ελλάδα να λάβει ΔΥΣΚΟΛΕΣ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ($$$) αποφάσεις για προμήθειες του Δημοσίου, να χρησιμοποιούν ως ΑΦΟΡΜΗ ένα αντι-αμερικανικό χτύπημα.
Τα τελευταία 100 χρόνια ΚΑΘΕ παράνομη επέμβαση των ΗΠΑ σε ξένες χώρες είχαν ως αφορμή ένα μικρό ή ένα μεγάλο στημένο "Perl Harbour". Διότι η επέμβαση απαιτεί χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση επιτυγχάνεται πιο εύκολα όταν υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και διάθεση για εκδίκηση.(Σχετικές αναλύσεις στο Zeitgeist I και II (Addendum) )
Eίχαμε την "τύχη"... να ακούσουμε τον Σημίτη ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τις ΗΠΑ για την "ευτυχή" κατάληξη του θερμού επεισοδίου στα Ίμια...με ΜΟΝΟ τρεις νεκρούς από Ελληνικής πλευράς πάντοτε. Η "χάρη" αυτή ΞΕΠΛΗΡΩΘΗΚΕ με την παράδοση του Κούρδου Οτσαλάν από ΕΛΛΗΝΙΚΑ χέρια προκειμένου να προκληθεί ρήγμα στην Ελληνοκουρδική συμμαχία κατά των Τούρκων.
Θυμόμαστε και το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τον Πρωθυπουργό έως τον τελευταίο Υπουργό...ήταν όλοι υπό παρακολούθηση. Κι αυτοί που είχαν πρόσβαση στις συνομιλίες όλων αυτών θα μπορούσαν ΠΟΛΥ πιο έυκολα να "χαλάσουν" μία μεγάλη διακρατική συμφωνία, θα μπορούσαν ΠΟΛΥ πιο εύκολα να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ τους πολιτικούς για την επίτευξη των στόχων τους. Και ξέρουμε ΠΟΛΥ καλά ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να πετύχει την μαζική παρακολούθηση τηλεφώνων με τη συνεργασία μίας εταιρίας ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ συμφερόντων όπου συμμετέχει και μεγαλο-προμηθευτής του Δημοσίου. Κι όπως ο Ζαχόπουλος , έτσι κι ο Τσαλικίδης αυτοκτόνησε για ΝΑ ΜΗΝ τον "αυτοκτονήσουν". (Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ κατάφεραν ακόμα και το σκάνδαλο των υποκλοπών να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του Καραμανλή που υπήρξε θύμα της υπόθεσης ο οποίος όμως έπρεπε να διαχειριστεί την κρίση χωρίς να δείξει τους ενόχους και φανεί γραφικός.)

Το 2007...οι δήθεν "αριστεροί τρομοκράτες" κατάφεραν να σπάσουν ένα μικρό τζάμι στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Ο Ρουσόπουλος έσπευσε να τονίσει ότι » Οι σχέσεις της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικές και θα παραμείνουν εξαιρετικές.» Διότι ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος της δήθεν τρομοκρατίας. Να τρομοκρατηθεί η κυβέρνηση και να υπακούσει στους ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ και ανθελληνικούς σχεδιασμούς των ξένων κέντρων λόγω της δήθεν αδυναμίας της να προστατεύσει τους Αμερικανούς στο Ελληνικό έδαφος. Την ευθύνη για το χτύπημα στην πρεσβεία ανέλαβε η οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" που ήταν η ίδια οργάνωση που αποπειράθηκε χτύπημα κατά του Γιώργου Βουλγαράκη το 2006 και στην διακήρυξη της οποίας κατηγορήθηκε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ ... ως "ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"! (Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ ο Βουλγαράκης ΔΕΝ έδωσε όλο το χρήμα στις Αμερικάνικες εταιρίες με την ευκαρία της διοργάνωσης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πλιάτσικου της χώρας. Διαβάστε εδώ ΠΟΣΑ πληρώσαμε για το C4I που ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε (83 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δρχ!) . (Το μόνο πλάνο από την αίθουσα C4I που έτυχε να δούμε στην TV ήταν ένα δωμάτιο με μερικούς πεταμένους , σκονισμένους υπολογιστές κι εκτυπωτές που δεν ήταν καν συνδεμένα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Στο διαδίκτυο φυσικά δεν εντοπίσαμε ΤΙΠΟΤΑ σχετικό με την εγκατάσταση του συστήματος στην Ελλάδα. Το σύστημα πληρώθηκε και ΔΕΝ παραλήφθηκε ΠΟΤΕ ολοκληρωμένο σύμφωνα με καταγγελία από το ΠΑΣΟΚ)
Τον Βουλγαράκη ..για πονηρό τον ξέραμε ... αλλά για έμμισθους υποστηρικτές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...έχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ στο μυαλό μας. Έκτοτε... ο όρος "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" δεν ακούγεται ξανά από χείλη των αναρχο-αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ παραμόνον από τους πατριώτες.
Μάλιστα μέσα από τα κείμενα μερικών "έγκυρων" η ΝΕΑ ΤΑΞΗ τείνει να λάβει χαρακτήρα ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ για την επιβίωση του ανθρωπίνου είδους! Από τότε που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ελέγχει τη μισή αριστερά στην Ελλάδα ... ο όρος έπαψε να χρησιμοποιείται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ , του ΟΑΚΚΕ και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Το χτύπημα του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ το 2006 , κατά του υπουργού Βουλγαράκη, την εποχή ακριβώς που δισεκατομμύρια ευρώ άλλαζαν χέρια λόγω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ευθυμίας... είχε ξεκάθαρα σχέση με τις προμήθειες του δημοσίου και ΟΧΙ με τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Κι επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ θα ρισκάρει τη ζωή του για να πετύχει ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ, που θα αξίζει τον κόπο. Ο μόνος λόγος να ρισκάρεις τα ισόβια για να ξεκάνεις τον Βουλγαράκη ή κάποιο άλλο λαμόγιο ...είναι μία ΥΨΗΛΗ ΑΜΟΙΒΗ και μία ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ προστασία από τυχαία σύλληψη. Αυτά τα ατού είχε στα χέρια της και η 17Ν, των καθυστερημένων αδερφών Dalton που διέφευγαν για δεκαετίες τη σύλληψη παρά το χαμηλό της νοημοσύνης τους ενώ δικαιολογούσαν τα δήθεν επαναστατικά τους χτυπήματα με προκηρύξεις γεμάτες ασυνάρτητες φλυαρίες κι αριστερό λεξιλόγιο. Σήμερα κανείς δεν πρόσεξε ότι όλα μεγάλα Αμερικάνικα έντυπα και συμφέροντα αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από τους αριστερούς εκδότες , οι οποίοι μονοπώλησαν τα ΜΜΕ, αφού η 17Ν ξεκαθάρισε το τοπίο δολοφονώντας τους κεντροδεξιούς αντιπάλους τους.
Όλα τα "επαναστατικά" χτυπήματα που γνώρισε η Ελλάδα...ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ παρά την επανάσταση έφεραν. Η δράση της 17Ν έφερνε τις κατάλληλες ισορροπίες ώστε κάποιοι να επωφελούνται OIKONOMIKA και ΠΟΛΙΤΙΚΑ χωρίς συνέπειες.
Τι επαναστατικό και ανατρεπτικό μπορούσε να επιφέρει η δολοφονία του ασήμαντου βουλευτή ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Παύλου Μπακογιάννη ή του ασήμαντου βουλευτή ΠΕΛΛΑΣ Γεωργίου Πέτσου; Μήπως να εξασφαλιστεί η σιωπή τους για το σκάνδαλο Κοσκωτά; Αυτοί ήταν οι χειρότεροι πολιτικοί που γνώρισε η Ελλάδα; Μάλλον όχι.
Ο Λαλιώτης που έχει βάλει υπογραφές σε άχρηστα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ έργα όπως η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (262 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δρχ),
ή του αεροδρομίου των Σπάτων, 750 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ, με τα χαμένα δισεκατομμύρια,
ο Τσοχατζόπουλος που αγόρασε ελλατωματικά υποβρύχια που γέρνουν αξίας ΑΝΩ των 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δρχ(!)
Να θυμηθούμε τέλος το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων που έφτασε τα
9 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ δηλαδή 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές;
Και τα γράφω σε ΔΡΑΧΜΕΣ για να κατανοήσουμε καλύτερα ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ διαχειρίστηκαν αυτές οι "μεγάλες" προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής...και που είναι ΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που η Ελλάδα ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ και θα χρωστάει για πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι χρήματα που ήρθαν από τον Τουρισμό ή τις εξαγωγές...αλλά ΔΑΝΕΙΚΑ από ξένες τράπεζες.
Και μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ στα παραπάνω έργα. Εάν υποθέσουμε ότι , όπως αποδείχθηκε με τη SIEMENS, το ποσοστό της ΜΙΖΑΣ επί της αξίας του έργου κυμαίνεται από 8 έως 10% ... μπορούμε να φανταστούμε γιατι έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ κι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Λαλιώτηδες και Τσοχατζόπουλοι που παντρεύονται στο Παρίσι με τελετές αξίας 6.000.000 ευρώ βγαλμένα όλα με κόπο και ιδρώτα... απ'όλους εμάς!
Φυσικά για ΟΛΗ αυτή την εγκληματική σπατάλη του δικού μας ιδρώτα ... υπήρχε μία καλή δικαιολογία συναισθηματικού χαρακτήρα. Ο καημός του Έλληνα για το Αεροδρόμιο του Ελληνικού, για την ταλαιπωρία των οδηγών με τα καραβάκια στο Ρίο, ο φόβος των Ελλήνων για την απειλή εξ ανατολών και τέλος η "απίστευτη" επιτυχία της ανάληψης της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Αυτά ήταν τα δικά μας αναίμακτα μικρά "Perl Harbour", οι ΤΕΧΝΗΤΑ καλλιεργημένες συναισθηματικές ανάγκες ώστε να αποδεχτούμε χωρίς αντιρρήσεις να ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ για τα επόμενα 500 χρόνια σε σημείο που ΠΡΕΠΕΙ να ξαναδανειζόμαστε για να εξοφλούμε τόκους από προηγούμενα δάνεια!
Με την ΕΝΤΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των φαγανών και διαπλεκόμενων ΜΜΕ των "νταβατζήδων" που ΠΑΝΤΑ βρέθηκαν στο πλευρό όσων ΡΗΜΑΞΑΝ τα Δημόσια Ταμεία επί ΠΑΣΟΚ... τα αυτιά των Ελλήνων ΠΟΤΕ δεν άκουσαν τα μυθικά ποσά που ξοδεύτηκαν και κυρίως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φρόντισε να προβληματίσει τον Έλληνα ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ τα χρήματα για να πληρωθούν οι ΤΟΚΟΙ αυτών των τεράστιων δανείων όταν γνωρίζουμε εδώ και μία δεκαετία ότι ολόκληρος ο πλανήτης οδηγείται σε οικονομική ύφεση και η Ελλάδα ΔΕΝ αποτέλεσε ποτέ παράδεισο ξένων επενδύσεων. Έτσι με συνεργούς τους νταβατζήδες των ΜΜΕ...δισεκατομμύρια ευρώ...αβγατίζουν στην Ελβετία και η νεολαία μεγαλώνει με τεχνητούς εφιάλτες όπως η ύπαρξη των κακών αστυνομικών των ΜΑΤ των 800 ευρώ.
Να θυμήσουμε και τον κ.Παπαντωνίου με την μεγάλη μπίζνα του Χρηματιστηρίου (20 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δρχ έφυγαν από τις τσέπες 1,5 εκατομμυρίου Ελλήνων για να καταλήξουν στις τσέπες μερικών ΦΙΛΩΝ του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ, μέσω της ΚΡΑΤΙΚΗΣ χειραγώγησης των δεικτών, μέσω ΣΤΗΜΕΝΩΝ παιχνιδιών με εταιρίες ΜΑΪΜΟΥ πάντα με τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των ελεγκτικών μηχανισμών!). Όλοι οι παραπάνω θεωρούνται ΕΘΝΙΚΟΙ ευεργέτες από τους "επαναστάτες" της εποχής μας καθώς για όλα τα κακά του τόπου και για την γενιά των 700 ευρώ φταίνε τα εικοσάχρονα ΜΑΤ των 800 ευρώ!
Για τους χασικλήδες επαναστάτες-πιόνια των Indymedia ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ αυτοί ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ όλο το χρήμα από την αγορά και το κατέθεσαν σε Ελβετικές τράπεζες αλλά οι "βίαιοι" εικοσάχρονοι αστυνομικοί .
Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα.
Στις 23 Δεκεμβρίου και ΜΕΣΑ από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου δύο Καλάσνικοφ βάλλουν κατά κλούβας των ΜΑΤ χωρίς όμως να πετύχουν ανθρώπινες απώλειες.
Η αποτυχία του εγχειρήματος οδήγησε τους τρομοκράτες, που χαίρουν σταθερά του πανεπιστημιακού ασύλου, να ΜΗΝ αναλάβουν την ευθύνη για το άστοχο εγχείρημα.
Το ένα από τα δύο καλάσνικοφ του χτυπήματος κατά της κλούβας των ΜΑΤ χρησιμοποιείται για την δολοφονική απόπειρα κατά των αστυνομικών στα Εξάρχεια στις 5 Ιαν 2009 ενώ όπως διαπιστώνεται αργότερα ότι το άλλο όπλο της επίθεσης στα Εξάρχεια (των 9χιλ) είχε χρησιμοποιηθεί σε παλιότερα χτυπήματα από την οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" !(βλέπε πιο πάνω χτύπημα κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας και απόπειρα κατά Βουλγαράκη) .
Βλέπουμε δηλαδή ότι η οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" που δήθεν αγωνίζονταν κατά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, να πυροβολεί με σκοπό να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ εικοσάχρονους φτωχούς αστυνομικούς των 800 ευρώ για να προκαλέσει πλήγμα και πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αυτά τα χτυπήματα ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ στο σύστημα, αντίθετα θα αποτελέσουν τη δικαιολογία για την προμήθεια ΑΚΟΜΑ πιο αποτελεσματικών και πανάκριβων συστημάτων παρακολούθησης, άρα ΝΕΕΣ ΜΙΖΕΣ και άρα ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη επιρροή των ξένων κέντρων στο μέλλον αυτής της χώρας κι αυτού του λαού.Ενός κακόμοιρου λαού του οποίου η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ καλλιεργείται συστηματικά με τη βοήθεια ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ χαζοχαρούμενων προσωπικοτήτων.
Με τη "μαγεία" και τη "γοητεία" του ΑΥΤΙΑ,του ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, της ΜΕΝΕΓΑΚΗ, της ΑΝΙΤΑΣ, του ΓΡΗΓΟΡΗ, της ΛΑΜΠΙΡΗ ... οι Έλληνες... κοιμούνται βαθιά και θα ξυπνήσουν μάλλον απότομα στην πραγματικότητα που μας περιέγραψε η κ.Ψαρούδα-Μπενάκη . Καλό είναι τα έχουμε πάντα στο μυαλό μας διότι είναι ενδεικτικά για το τι περιμένει την κοινωνία μας.
Ο Καραμανλής λόγω των Ελληνορωσικών συμφωνιών φαίνεται ότι ΔΕΝ χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης των γνωστών ξένων κέντρων των οποίων τα συμφέροντα έχουν να κάνουνε με ΠΟΛΛΑ δισεκατομμύρια δολάρια και θα προτιμούσαν έναν άλλον "κουραμπιέ" στο τιμόνι της Ελλάδας για να ανακοπεί η επέκταση του Πούτιν στα Βαλκάνια.

Ενώ σ'όλον τον πλανήτη δολοφονούνται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι...περιέργως η Ελλάδα μας ... γίνεται πρωτοσέλιδο για κάθε στρακαστρούκα που ακούγεται στην περιοχή των Εξαρχείων με άρθρα που αναφέρονται στην "βίαια κρατική καταστολή" (Ποιος Θανάσης;) και στην "κοινωνική αναταραχή" που ΤΕΧΝΗΤΑ προσπαθούν να προκαλέσουν οι υπερατλαντικοί φίλοι μας.
Τέλος οι άλλοι χασικλήδες, από τον ΣΥΡΙΖΑ...απέδωσαν την δολοφονική επίθεση κατά του εικοσάχρονου αστυνομικού σε παρακρατικούς , άποψη που επανέλαβαν και οι μαιμούδες των Indymedia στις δημόσιες καταχωρίσεις τους ...διότι στις κρυφές σελίδες του Indymedia υπάρχουν ΑΛΛΕΣ σαφείς οδηγίες ανατροπής του πολιτεύματος!
Η επανάσταση δυστυχώς δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να έρθει. Μπορεί να ανατραπούν οι τωρινοί τύραννοι για να ανέλθουν στην εξουσία κάποιοι άλλοι, πιθανόν χειρότεροι.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ από μία χώρα της οποίας οι μισοί κάτοικοι παρακολουθούν με ευλάβεια τηλεοπτικές "διάνοιες" όπως η Μενεγάκη κι ο Αυτιάς.
Το κουφάρι αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα... θα συνεχίζουν να σκυλεύουν όλοι αυτοί οι "ευεργέτες" που εκλέγονται για να μας εκπροσωπήσουν προσποιούμενοι ότι έχουν τις ίδιες αγωνίες μ'εμάς.
Οι πολιτικοί ασχολούνται μόνο με τον παράνομο πλουτισμό τους και οι δημοσιογράφοι τους εκβιάζουν για να λάβουν ποσοστό από τα κλοπιμαία. Οι δε "νταβατζήδες" , μέσω των δημοσιογράφων-εκβιαστών, εξασφαλίζουν τις απευθείας αναθέσεις σε στημένους διαγωνισμούς του Δημοσίου ώστε με τα εύκολα χρήματα που αφαιρούν από τον Έλληνα, εν αγνοία του, να εδραιώσουν την παντοκρατορία τους και μετά να αποφασίζουν οι ίδιοι ποιος θα είναι ο Υπουργός σε κάθε Υπουργείο.
Τα σκάνδαλα των μεγάλων χορηγών στα κανάλια (ΟΠΑΠ, OTE) ξεχνιούνται την επόμενη μέρα διότι η συγκάλυψη αποφέρει πολύ περισσότερα κέρδη από μία αποκάλυψη. Άλλωστε είναι τόσο κοντή η μνήμη των Ελλήνων που συνεχίζουν να ψηφίζουν τις ίδιες οικογένειες εδώ κι εξήντα χρόνια σαν να μην άκουσαν ποτέ κάτι κακό γι'αυτές.
Η δήθεν "αριστερή τρομοκρατία" ... Αμερικάνικη παραγγελιά
Το είχαμε πει από την αρχή όπως και πολλοί άλλοι ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι "γιαλαντζί" , όπως και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου όπου ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ και "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" δημιουργούσαν την απαραίτητη ατμόσφαιρα και τα απαραίτητα συναισθήματα για την προώθηση τεράστιων συμφερόντων που σχετίζονται είτε με πετρέλαια, είτε με εξοπλιστικά προγράμματα. Η "τρομοκρατία" είναι ΑΚΡΙΒΟ χόμπυ και ο σκοπός της είναι συγκεκριμένος και είναι φυσικά η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ώστε μετά να έρθουν οι "ΣΩΤΗΡΕΣ" τους οποίους ευχαριστούμε και μέσω της Βουλής αλλά και αγορές πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων. Στο οικονομικό κατά βάση παιχνίδι της τρομοκρατίας με τις διάφορες ανίκανες κυβερνήσεις υπάρχουν οι "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ" ... δηλάδή αυτοί που ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ χοντρά για να δημιουργούν κλίμα μέσω των εφημερίδων και των καναλιών και διάφορα ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ-indymedia που ΔΡΟΥΝ αφιλοκερδώς λόγω χαμηλής νοημοσύνης. Είναι λογικό όπου υπάρχει χαμηλή νοημοσύνη να λειτουργούν περισσότερο τα ζωϊκά κι αρχέγονα ένστικτα , τα οποία ουσιαστικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα ΟΣΩΝ επιχορηγούν την επικράτηση της βίας σε συγκεκριμένες στιγμές βάσει συγκεκριμένου σχεδίου. Το αίμα στα Ίμια έφερε το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του ΣΗΜΙΤΗ και τον Οτσαλάν στους Τούρκους. Το αίμα του Αλέξη, οι ζημιές στις τοπικές οικονομίες και το συντονισμένο κίνημα δυσφήμησης της Ελλάδας στα ΜΜΕ του εξωτερικού έφερε την επιθυμητή πτώση στα ποσοστά της ΝΔ και του ανυπάκουου Καραμανλή.
Με το "κατά Αμερικανική παραγγελίαν" χτύπημα του "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ" ... ήρθε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ...η σύσταση των ΗΠΑ για την τρομοκρατία στην Ελλάδα. Διαβάστε το άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου από το ΕΘΝΟΣ και θα καταλάβετε πως εξηγούνται ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣΤην «τρομοκρατική ατζέντα» επαναφέρει η Ουάσιγκτον
Οι ΗΠΑ βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να εκβιάσουν τη χώρα μας επαναφέροντας το θέμα της αντιμετώπισης της τρομοκρατίας
Λίγες ημέρες πριν από την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπαράκ Ομπάμα, η έξαρση της τρομοκρατίας στη χώρα μας αναδεικνύεται σε μείζον πρόβλημα των ελληνοαμερικανικών σχέσεων... Οι αρμόδιοι του FBI και της CIA, που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα, μετέφεραν τη «μεγάλη ανησυχία τους» στη Διεύθυνση Αντιτρομοκρατίας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το νέο περιστατικό, με δεδομένη και την αποτυχία των αστυνομικών Αρχών να επιλύσουν τον γρίφο της επίθεσης με ρουκέτα εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας, στις 12 Ιανουαρίου 2007.
Οι Αμερικανοί διευκρινίζουν ότι οι πράκτορες του FBI δεν επισκέφθηκαν την περιοχή όπου τραυματίστηκε ο αστυνομικός Διαμαντής Μαντζούνης, απλώς συνεργάστηκαν με την Ελληνική Αστυνομία σε επίπεδο ανάλυσης των ευρημάτων και αλληλοενημέρωσης.
Εξήγησαν, επίσης, ότι δεν αναμένεται ενίσχυση του κλιμακίου ή της ασφάλειας του κτιρίου της πρεσβείας, η οποία -έτσι και αλλιώς- φυλάσσεται από ισχυρή ομάδα Αμερικανών πεζοναυτών και Ελλήνων αστυνομικών.
Πάντως, οι Αμερικανοί νιώθουν «δικαιωμένοι» για την απαράδεκτη απόφασή τους να μην εντάξουν την Ελλάδα στις χώρες των οποίων οι υπήκοοι δεν χρειάζονται βίζα για να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αναφέρεται συγκεκριμένα πως ήταν δικαιολογημένη η σπουδή τους να μιλούν και να θέτουν συχνά-πυκνά σε Ελληνες αξιωματούχους το θέμα της τρομοκρατίας, καθώς πιστεύουν πως η «17 Νοέμβρη» δεν εξαρθρώθηκε και ότι ο «Επαναστατικός Αγώνας» από το 2003 είναι μια άκρως επικίνδυνη οργάνωση.Αλλωστε πιστεύουν -και δεν δέχονται αμφισβήτηση- πως τα ασύλληπτα μέλη της 17Ν δρουν τώρα με την ομπρέλα του «Επαναστατικού Αγώνα».Οι φάκελοι. Ουδείς μπορεί να τοποθετηθεί με βεβαιότητα για τον τρόπο με τον οποίο θα ασχοληθεί με το πρόβλημα η νέα κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, αλλά σίγουρα θα ληφθούν υπόψη όλοι οι φάκελοι που υπάρχουν στη CIA, στο FBI, σε άλλες υπηρεσίες και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Εάν το περιεχόμενο των φακέλων θεωρηθεί σοβαρό και αξιόπιστο, όπως αναμένεται, οι πιέσεις θα συνεχιστούν αδιάκοπα, παίρνοντας τη μορφή «επίμονων συμβουλών» από την Ουάσιγκτον προς την Αθήνα.Σε μερικές περιπτώσεις η κυβέρνηση Μπους είχε χρησιμοποιήσει εκβιαστικά το πρόβλημα της τρομοκρατίας και αρκετές φορές είχε προβληθεί ως δικαιολογία για την «πολιτική εκδίκησης» της Αμερικής στο Σκοπιανό και το Κυπριακό.Πιστεύεται πως εάν πραγματοποιηθεί η επίσκεψη της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην Ουάσιγκτον, μέσα στον Φεβρουάριο όπως επιθυμεί, η νέα υπουργός Χίλαρι Κλίντον θα τοποθετήσει την τρομοκρατία στα υπό συζήτηση θέματα. Πάντως, η επίθεση εναντίον του αστυνομικού ήταν ένα από τα ζητήματα που έθεσε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών, στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη.
Η κ. Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική πρεσβεία της Ουάσιγκτον και τα στελέχη του «ελληνικού λόμπι», επιδιώκει να λάβει άμεσα πρόσκληση από τη νέα υπουργό Εξωτερικών για να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον.
Βασική επιδίωξή της είναι να εξασφαλίσει πρόσκληση από τον κ. Ομπάμα για τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η οποία θα του τονώσει το ηθικό και θα τον ενισχύσει πολιτικά.ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Αναγνώστης
greeknation.blogspot.com