Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

2012
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Την λίστρα του ΣΙΝΤΛΕΡ την γνωρίζετε. Από προχθές όμως έμαθες και την λίστα ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
Η μεν λίστα ΣΙΝΤΛΕΡ, ήταν λίστα σωτηρίας από τους ΝΑΖΙ , η λίστα όμως ΣΑΧΙΝΙΔΗ, είναι η λίστα της ντροπής , διότι είναι η λίστα με τους πλουσιοπάροχα αμειβόμενους Δημόσιους λειτουργούς. Διαβάστε ποιοί είναι η οι εκλεκτοί της λίστας της ντροπής.
· Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σημειώνεται ότι πρόσφατα ο Κάρολος Παπούλιας ανακοίνωσε ότι παραιτείται της αποζημίωσης)
· Πρωθυπουργός
· Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
· Αναπληρωτές Υπουργοί
· Υφυπουργοί
· Βουλευτές
· Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων
· Πρόεδροι Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών
· Αντιπρόεδροι των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών
· Δικαστικοί Λειτουργοί από το βαθμό του Προέδρου Πρωτοδικών και κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους από το βαθμό του Δικαστικού Αντιπροσώπου Α΄Τάξης
· Διπλωματικοί Υπάλληλοι που υπηρετούν στο εξωτερικό
· Γιατροί ΕΣΥ με βαθμό Διευθυντή και υπηρεσία άνω των 25 ετών
· Μέλη ΔΕΠ Πανεπιστημίων μέλη Ε.Π. ΤΕΙ που συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα
· Δήμαρχοι Δήμων με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων
· Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων
· Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων
· Διοικητές ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΔΥΠΕ
· Πρόεδρος ΕΟΤ
· Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΟΔΔΗΧ.
Αυτή είναι η λίστα της ντροπής. Είναι η λίστα που περιέχει όλους αυτούς που μετέτρεψαν μια υπερήφανη χώρα σε χώρα ντροπής.
Είναι αυτοί που με τις ενέργειες τους διαχρονικά έφεραν την χώρα σε αυτό το χάλι. Είναι αυτοί που φτωχοποιούν την χώρα μας. Είναι αυτοί που μας παρέδωσαν στα χέρια των ΓΕΡΜΑΝΩΝ. Είναι αυτοί που σπρώχνουν το νέο κόσμο να ξενιτεύει. Είναι αυτοί που καταργούν το κοινωνικό κράτος. Είναι αυτοί που έφτασαν την επίσημη ανεργία στο 19.5% , διότι η ανεπίσημη είναι πολύ μεγαλύτερη. Είναι αυτοί που ωθούν τον κόσμο στην αυτοκτονία. Είναι αυτοί που ισοπεδώνουν τις συλλογικές συμβάσεις. Είναι αυτοί που κατάσχουν τα σπίτια σας. Είναι αυτοί που επιβάλλουν βαριά φορολογία υπέρ των δανειστών. Είναι αυτοί που κατεβάσουν και άλλο το επίδομα ανεργίας. Πολλά ακόμη μπορούσα να γράψω διότι ο κατάλογος είναι μακρύς.
Αλλά επειδή ο Έλληνας, έστω και αργά ξυπνάει και αντιδρά, τότε φωνάζουν τους προστάτες τους να μας βάλουν σε τάξη.
Και αυτοί σαν γνήσιοι νταβατζήδες , αλλά με κοστούμια, μας απειλούν ευθέως ότι αν δεν στηρίξουμε την λίστα της ντροπής, θα μας αφήσουν να πεινάσουμε. Ναι οι νταβατζήδες μας απειλούν ευθέως . Είναι σαν τον νταβατζή, που όταν η πουτάνα αποφασίζει να ελευθερωθεί από τα νύχια του, ορμάει, την απειλεί την δέρνει , την μαχαιρώνει, μην χάσει το μεροκάματο!
Έτσι και οι Ευρωπαίοι νταβάτζηδες, μας εκφοβίζουν, είτε ευθέως, είτε με τα εδώ υπόδουλα τσιράκια τους, ότι θα έχουμε την τύχη της πουτάνας.
Μόνο που έχουν κάνει μέγιστο λάθος. Ο Έλληνας μπορεί να ανεχθεί πολλά, αλλά νταβατζή ποτέ. Και αυτό φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνη.
Το ξέρουν, το μυρίζουν, γι αυτό μας απειλούν στεγνά. Αλλά δεν θα τους περάσει. Και τότε θα βγει άλλη λίστα. Η λίστα με τους προσκυνημένους.
Οι Γέρμανοι επιτρέπουν στο προτεκτοράτο τους να κάνει εκλογές.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ.
Υ.Γ. Μπορεί κάποιους από την λίστα να τους αδικώ. Την μεγάλη πλειοψηφία όμως όχι.