Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο τραγικός κύριος Παπούλιας (με όλο τον σεβασμό στον θεσμό) ήταν απασχολημένος όταν οι νταβατζήδες γονάτιζαν το Καραμανλή..με σαφέστατο σχέδιο εξοντ..




Ο τραγικός κύριος Παπούλιας (με όλο τον σεβασμό στον θεσμό) ήταν απασχολημένος όταν οι νταβατζήδες γονάτιζαν το Καραμανλή……με σαφέστατο σχέδιο να ασελγήσουν στην Ελλάδα.

Βγήκε λοιπόν ο κύριος Παπούλιας σπάζοντας την σιωπή του, προκειμένου να υπερασπιστεί τον …Παπαδήμο! Από ποιούς; Από κάποιους -λέει- των ΜΜ”Ε”, που του ασκούν κριτική!

Όσο και αν ψάξαμε λοιπόν, πέραν της “Δημοκρατίας”, η μόνη κριτική – έκπληξη που διαβάσαμε ήταν στο “Πρώτο Θέμα” που ως συνήθως ανακοινώνει τους σχεδιασμούς όσων απεργάζονται τα σχέδια υποταγής – εκποίησης του δημοσίου πλούτου.

Όπως και το Βήμα, που ενημέρωνε τον Καραμανλή ότι η Ελλάδα καίγεται διότι προσέγγισε τον Πούτιν. Διότι πλέον μόνο αδαείς δεν αντιλαμβάνονται τον ρόλο του Παπαδήμου στην Ελλάδα. Να ολοκληρώσει δηλαδή τον σχεδιασμό, υπέρ οποιουδήποτε άλλου πλην των Ελλήνων.

Αυτό ακριβώς γράφει “συνταταγμένα” το Πρώτο Θέμα. Ότι θα πτωχεύσουμε, χωρίς καν να δούμε τα οφέλη μίας πτώχευσης. Το αποκαλύψαμε άλλωστε εδώ: ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί οι διεθνείς οίκοι δεν ασχολούνται με την Ελλάδα; Η μεγάλη απάτη…

Δηλαδή, αυτοί που έφεραν, στήριξαν και στηρίζουν τον Παπαδήμο και την κυβέρνηση – οπερέτα με τους 50 υπουργούς και τους χιλιάδες χρυσοπληρωμένους συμβούλους, κατά τον κύριο Παπούλια, άρχισαν να τον πολεμούν.

Και βγαίνει αυτός ο τραγικός άνθρωπος, που ανάθεμα εάν καταλαβαίνει τι κάνει, ένας άνθρωπος που παρά την εμπιστοσύνη (last year) των Ελλήνων στάθηκε δεκανίκι στις άνομες και καταστροφικές επιλογές Παπανδρέου, να παραστήσει την ασπίδα προστασίας του διορισμένου Πρωθυπουργού.

Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν που εδώ και δύο χρόνια υπογράφει τα εκτρωματικά παρασκευάσματα τις πράσινης διακυβέρνησης χωρίς να βγάλει άχνα, αυτός ο άνθρωπος που ανέχεται την …μονογραφική (δια χειρός Παπακωνσταντίνου) εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, βγαίνει να εγκαλέσει τώρα τους ίδιους που ασέλγησαν πάνω σε θεσμούς, σε πρόσωπα, στην πατρίδα, στην εξαθλίωση κάθε τιμίου Έλληνα.

Αυτός που σιώπησε σε εγκλήματα όπως αυτά, δεν δικαιούται πλέον να ομιλεί. Δυστυχώς έχει και ελάχιστο χρόνο για να σώσει την υστεροφημία του:

Το Βήμα εξηγεί στην λεζάντα, γιατί καίγεται η Αθήνα. Τρεις ημέρες μετά την υπογραφή του αγωγού.

Όσο για αυτό το πρωτοσέλιδο του πρώτου θέματος, τι σχόλια να κάνει κάποιος. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ! Εδώ είναι και το τεράστιο λάθος του Κώστα Καραμανλή. Που πήγε να αντιμετωπίσει θεσμικά αυτά τα κτήνη. Και εκεί ο πρόεδρος Παπούλιας σιωπούσε…!!!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/01/blog-post_04.html