Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

O Σαμαράς έτοιμος να αποσύρει τους υπουργούς του από την μεταβατική κυβέρνηση


Πολύ χοντρό παιχνίδι σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας και του Σαμαρά παίζεται στο παρασκήνιο τις τελευταίες ώρες από τα ντόπια και τα διεθνή συμφέροντα με αφορμή τη σθεναρή στάση του προέδρου της ΝΔ απέναντι στο αίτημα των έγγραφων διαβεβαιώσεων...


Όχι τυχαία, ο Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι θα διαγράψει όποιον βουλευτή τολμήσει να τροφοδοτήσει ξανά τα σενάρια για ανύπαρκτα προβλήματα στο εσωτερικό της παράταξης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέκα βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζονται να αποχωρήσουν και να προσχωρήσουν στο κόμμα Παπαδήμου δίνοντας ψήφος εμπιστοσύνης μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τους πρόθυμους (Καρατζαφέρη , Ντόρα) για εξάντληση της τετραετίας από τον μεταβατικό πρωθυπουργό.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο πρόεδρος της ΝΔ θα αποσύρει αμέσως τους υπουργούς του από την κυβέρνηση και θα ανέβει για τα καλά στα κεραμίδια. Ήδη από χθες γράφουμε ότι είναι ενοχλημένος με τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλου ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τον χρόνο της θητείας του Παπαδήμου.

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά από τη στιγμή μάλιστα που σήμερα οι New York Times αναφέρουν σε κεντρικό τους άρθρο ότι έγιναν πραξικοπήματα σε Ελλάδα και Ιταλία για χάρη του ευρώ !

planet-greece.blogspot.com