Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ από Σταύρου: Η Ελλάδα ανέστειλε τη δημοκρατία της για ένα τουλάχιστον έτος....


Δείτε τι λέει ο διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου Howard των ΗΠΑ κ. Νίκος Σταύρου, στην εκπομπή της ΕΤ3 «ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ» για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Σας πληροφορούμε πως όσοι είναι ευαίσθητοι και δεν μπορούν να ακούσουν τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα, καλύτερα να μην διαβάσουν το κείμενο που ακολουθεί καθώς και να μην δουν το σχετικό βίντεο.

Ο κ. Σταύρου λέει περίπου, αυτό που και εμείς από προχθές λέμε στο άρθρο μας με τον τίτλο Παραβίαση του Συντάγματος, σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας; Συγκεκριμένα ο κ. Σταύρου λέει ότι...
από την περασμένη εβδομάδα, η Ελλάδα εκλήθη να αναστείλει την δημοκρατία της τουλάχιστον για ένα χρόνο, ώστε να μην επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ και του Σαρκοζί στη Γαλλία. Με πρώτη την Ελλάδα οι κοινωνίες μετατρέπονται σε κοινωνίες δουλοπάροικων και οι κυβερνήσεις σε αστυνόμους για να φυλάνε τα πλούτη της παγκόσμιας ανώτερης τάξης. 


Η Ελλάδα χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ ως εργαλείο για την διάσπαση του ΕΥΡΩ!! Για το λόγο αυτό η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη να αποκτήσει την Εθνική Νομισματική της Κυριαρχία, διαφορετικά θα είναι συνεχώς υπό επίβλεψη. Έχει δημιουργηθεί μια τάξη διεθνώς συστηματικών κλεπτών δημοσίου πλούτου. Έχουν μετατρέψει τους πολίτες σε φορολογούμενους και τις κυβερνήσεις σε αστυνομικούς για να προστατεύουν τον (κλεμμένο) πλούτο τους.   .

Η κρίση στην Ελλάδα θα γίνει μεγαλύτερη, όσο παραμένει με την ελπίδα ότι θα την σώσουν οι ευρωπαίοι και οι μεγάλοι παράγοντες. Η Ελλάδα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία πριν ένα χρόνο. Δεν χρωστάει ούτε πεντάρα σε Έθνη Κράτη, στη Γαλλία στη Γερμανία κ.λ.π.. Χρωστάει σε τραπεζίτες και οι τραπεζίτες που επένδυσαν σε ομόλογα έπρεπε να αναλάβουν οι ίδιοι το ρίσκο της επένδυσης, όπως γίνεται στο χρηματιστήριο. Οι τραπεζίτες έχουν τους οίκους αξιολόγησης και αξιολογούν τους λαούς, αλλά και όταν πέφτουν έξω στις εκτιμήσεις τους δεν θέλουν να αναλάβουν το ρίσκο της εκτίμησης.

Στην πραγματικότητα σήμερα δεν έχουμε ανοικτή (ελεύθερη) αγορά, αλλά έχουμε σοσιαλισμό των ανωτέρων και ανωτάτων οικονομικών στρωμάτων. Τα ανώτερα στρώματα παίρνουν τα κέρδη και ο πολίτης πληρώνει τους φόρους. .Όλοι οι πολίτες μετατρέπονται σε καταναλωτές επί πιστώσει σε μια κοινωνία υψηλής τεχνολογίας και το κράτος έχει χάσει πλέον τον έλεγχο αυτών των τεράστιων συμφερόντων. Γι’ αυτό υπάρχει  άμεση για την Ελλάδα να ανακτήσει την Εθνική της Κυριαρχία, διαφορετικά θα μιλάμε για μεγαλύτερες καταστροφές. Η Ελλάδα βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από ότι ήταν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να διαιωνιστεί. Δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να μετατραπεί σε αστυνόμο των τραπεζών της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

ΥΓ. Μια απορία. Όλα αυτά περί αναστολής της δημοκρατίας στην Ελλάδα κ.λ.π., τα έχουν πει άραγε στον κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος διαλαλεί ότι δεν πρόκειται να υπογράψει το χαρτί της υποτέλειας της χώρας, καθώς και το ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 19-2-2012; Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην εκτίθεται ο άνθρωπος…

Δείτε περισσότερα στο βίντεο...




Πέτρος Χασάπης
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_621.html