Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΛΛΥΩΝ


“Τα Ιταλικά, τα Ισπανικά και τα Γαλλικά CDS είναι σαν μία τεράστια πυριτιδαποθήκη που εάν εκραγεί θα προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο… δεν βλέπουμε όμως με ποιόν τρόπο αυτή η εκρηκτική ποσότητα θα μπορούσε να εκραγεί” – Bloomber 2008
(-το 2008 Ελληνικά CDS δεν υπήρχαν.)
Για να προκαλέσεις μία μεγάλη έκρηξη, χρειάζεται πυροκροτητής.
“Για να κάνεις τα CDS ρυθμιστή της αγοράς, πρέπει να αποκλείσεις την έξοδο σου από τις αγορές και να καταστρέψεις την πραγματικη οικονομία” – Telegraph 3/2010
-Το Ελληνικό CDS υπήρχε και είχε πουληθεί από το ΤΤ στα τέλη του 2009 σε “άγνωστο αποδέκτη”. Ο πυροκροτητής υπήρχε.
-Είμαστε Τιτανικός, έχουμε συστημική διαφθορά από την βάση μέχρι την κορυφή (Παπακωνσταντίνου – Παπανδρέου, μετά την πώληση του CDS). Οι αγορές κλείνουν για μία χώρα που είναι διεφθαρμένη και οδεύει στην καταστροφή.
-Είχαμε ήδη συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ από το φθινόπωρο του 2009 (Στρως Καν). Όταν το ΔΝΤ έρχεται, οι αγορές κλείνουν. Το ΔΝΤ φέρνει μαζί του “μνημόνιο”.
-Μνημόνιο: Αύξηση φορολογίας, απώλεια ρευστότητας, διπλασιασμός τιμής καυσίμων κλπ. Η πραγματική αγορά κλονίζεται. Οι τράπεζες δεν δανείζονται, οι καταθέσεις κάνουν φτερά στο εξωτερικό.
-Η Μαρία Δαμανάκη “πετά” το σενάριο της δραχμής. Ο κερδοσκόπος Ρουμπινί, μιλά για δραχμή την ώρα που τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” τον παρουσιάζουν ψευδώς ως “Νομπελίστα”. Η πραγματική οικονομία καταρρέει, ακόμα και τα μικροβαλάντια αποσύρουν τα λεφτά τους.
Guardian: Η Ελλάδα μπορεί να είναι η νέα Lehman Brothers. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…

Αυτό που δεν έγραψαν οι γραφές είναι πως θα ήταν τόσο Στόκος, αφού δεν υπάρχει τόσο κακός άνθρωπος για να κάνει την βρωμοδουλειά.
Διαβάστε επίσης: $5 ΤΡΙΣ ΣΕ CDS ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΕ CDS ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ! GOLMAN SACHS KAI JP MORGAN ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!
http://olympia.gr/2011/11/17/apollyon/