Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Την απέλυσαν γιατί έδωσε το ρεβεγιόν του Θ. Πάγκαλου

tin_apelysan.jpg
Η καταγγελία είναι της Χριστίνας Τσιλιάκου, που μέχρι την επομένη του δημοσιεύματος του Πρώτου Θέματος για το "βασιλικό" ρεβεγιόν του Θόδωρου Πάγκαλου, ήταν η διευθύντρια μάρκετινγκ, της εταιρείας Grecotel...
Του ομίλου, στον οποίο ανήκει και το King George, ξενοδοχείο στο οποίο πέρασε την βραδιά της αλλαγής του χρόνου με την οικογένειά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Την επομένη κιόλας του δημοσιεύματος, άνθρωποι της διοίκησης ειδοποίησαν αιφνιδίως την κα Τσιλιάκου, για να την ενημερώσουν ότι τερματίζεται η συνεργασία τους με την αιτιολογία, της μείωσης του προσωπικού.
"Με το που δημοσιεύτηκε το ρεπορτάζ, το επόμενο πρωινό απολύθηκα", λέει η πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ και συνεχίζει: «Μου είπαν ότι η απόλυσή μου έχει να κάνει με περικοπές στο προσωπικό και δεν μπορούν να διώξουν τους παλιούς και θα διώξουν άτομα της classical, που είναι και πιο πρόσφατα στον όμιλο.
Με το που βγήκε δηλαδή το ρεπορτάζ, είπαν, ας διώξουμε κάποιον ως αντίποινα. Μου έκοψαν αμέσως και το εταιρικό τηλέφωνο, την ίδια μέρα κιόλας. Όλοι το καταλάβαμε ότι περί αυτού έγινε, δηλαδή εξαιτίας του ρεπορτάζ», καταλήγει στην συνέντευξή της στο Θέμα.
Η ίδια πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας.
Πηγή: newsday.gr
http://parapolitika.gr