Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Έκαψε την... γούνα της Διαμαντοπούλου ο Καρχιμάκης

diamantopoulou a.jpg
Την... γούνα της Άννα Διαμαντοπούλου "έκαψε" ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, με την ανάθεση στην υπουργό Παιδείας της εποπτείας του εκλογικού αγώνα στη Δυτική Μακεδονία.
Και αυτό γιατί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Παπαιορδανίδης λέγεται ότι δεν "τραβάει", με αποτέλεσμα στην Ιπποκράτους να συγκαταλέγουν την Δυτική Μακεδονία στις "γαλάζιες" Περιφέρειες.
Πάντως, όπως σχολίαζαν σήμερα κυβερνητικά στελέχη, η αποστολή αυτή ενισχύει το προφίλ της κ. Διαμαντοπούλου, η οποία πλέον εμφανίζεται ως ο άνθρωπος για τις δύσκολες αποστολές.
Απο την άλλη, όμως πρόσθεταν ότι μια μεγάλη ήττα του κ. Παπαιορδανίδη, απο τον "γαλάζιο" υποψήφιο Περιφερειάρχη και νυν νομάρχη Κοζάνης Γιώργο Δάκη, θα προκαλούσε ρωγμές στο ηγετικό της προφίλ... 
http://www.parapolitika.gr/el/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82