Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ρατσιστές οι ευρωπαίοι υπουργοί Εσωτερικών;Ο Έλληνας ναι, κατά των γηγενών!

Έκτακτη ευρωπαϊκή διάσκεψη υπουργών Εσωτερικών διοργανώνει η Γαλλία με θέμα το ζήτημα της μετανάστευσης στην Ευρώπη. Αυτή η εξέλιξη έρχεται μετά την κριτική που δέχθηκε η Γαλλία για την κίνησή της να απελάσει εκατοντάδες οικογένειες τσιγγάνων που βρισκόντουσαν στην χώρα, χωρίς χαρτιά. Η διάσκεψη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 6 Σεπτεμβρίου και θα συμμετέχουν χώρες μέλη της ΕΕ. Οι υπουργοί Εσωτερικών της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Βρετανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, η βελγική Ευρωπαϊκή Προεδρία καθώς και του Καναδά έχουν προσκληθεί.
Δεν ξέρουμε αν θα παραστεί τελικά ο Έλληνας υπουργός Εσωτερικών ή θα προτιμήσει στην θέση του να στείλει την Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, για να μην χαρακτηριστεί … ρατσιστής. Όπως άλλωστε φροντίζουν τα περισσότερα ΜΜΕ στην Ελλάδα, να χαρακτηρίζουν όχι μόνο τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, αλλά το 80% του γαλλικού λαού, που συμφωνεί με αυτού του είδους τις κινήσεις εκ μέρους της κυβερνήσεως του.
Όπως και να έχει η συγκεκριμένη διάσκεψη είναι μια ευκαιρία για την χώρα μας, να θέσει επί τάπητος συγκεκριμένα ζητήματα σχετικά με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την λαθρομετανάστευση, καθώς αυτή την στιγμή είμαστε η πρώτη χώρα εισροής λαθρομεταναστών σε ολόκληρη την Ευρώπη, με πρώτο και καλύτερο το ζήτημα της επανεισδοχής λαθρομεταναστών από την Τουρκία, η οποία δεν τηρεί τις συμφωνίες που έχει υπογράψει.
Έφτασε μήπως επιτέλους η ώρα, η ελληνική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με ρεαλισμό το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης; Ή μήπως το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να θέτει ως προτεραιότητα τις ιδεοληψίες της αριστεράς έναντι της καθημερινότητας των Ελλήνων πολιτών, τους οποίους άλλωστε υποτίθεται ότι εξελέγη για να υπηρετεί. Μέχρι στιγμής τα σημάδια που έχουμε δείχνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αλλά ίσως η αλλαγή που παρατηρείται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση στο συγκεκριμένο ζήτημα, επηρεάσει και τους “επάρχους της Ελλάδας”. Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη διάσκεψη, θα ήταν μια καλή ευκαιρία για τα κόμματα της αντιπολίτευσης που θέλουν να έχουν πατριωτικό στίγμα, να εκφέρουν επίσημη άποψη για το ζήτημα.

Τζάμπα αναρωτιέται ο αρθογράφος, η κατοχική κυβέρνηση μας έχει αποφασίσει το τέλος του ελληνικού εθνικού κράτους για λόγους ιδεολογικών συμπλεγμάτων αλλά προπάντως για την αντικατάσταση των γηγενών δυσαρεστημένων ψηφοφόρων



http://citizengr.wordpress.com/2010/08/31/%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84/