Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τώρα εξηγούνται όλα...

Δημοσιεύθηκε από exomatiakaivlepo στο Μαρτίου 3, 2010

Τώρα συνειδητοποίησα το πόσο σοφά και προφητικά ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού μας..
Τώρα κατάλαβα τη σημασία της πράσινης οικονομίας και της ελληνικής δίαιτας !!!
Η “πράσινη” οικονομία είναι αυτή που μας έφερε μέχρις εδώ.
Είναι αυτή που ‘είχε λεφτά” αλλά δεν τα βρήκε πουθενά.
Τώρα η ίδια “πράσινη” κυβέρνηση είναι αυτή που θα μας σώσει κυριολεκτικά.
Η κυβέρνηση με τα νέα μέτρα, με την περικοπή των μισθών, την αύξηση του φόρου στα τέλη κυκλοφορίας, στα καύσιμα, ποτά και τσιγάρα, προσέξτε σε τι αποσκοπεί:


- Που λεφτά να αγοράσεις κρέας, ακριβά τυριά και αλλαντικά. Άρα θα καταλήξουμε να τρώμε “πράσινα” προϊόντα, όπως ντομάτες, ελιές, μπομπότα και ξερό ψωμί. Εδώ κολλάει η ελληνική διατροφή…

- Τα ποτά, τα τσιγάρα (με τις νέες τιμές) και κατ’επέκταση τα ξενύχτια, τέρμα κομμένα.- Με την αύξηση των τελών και της τιμής της βενζίνης τέλος τα Ι.Χ, θα καταθέσουμε όλοι τις πινακίδες και θα κυκλοφορούμε με ποδήλατα. Για αυτό και τα προωθεί η κ. Μπιρμπίλη. Σημαντική θα είναι με αυτό τον τρόπο η μείωση των ρύπων, έχοντας έτσι καθαρό περιβάλλον.

- Με τον πιό πάνω πράσινο και υγιεινό τρόπο ζωής, επιτυγχάνεται η τόνωση της αγοράς με την αγορά ντόπιων προϊόντων και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και υγείας, που έχουν σαν άμεση συνέπεια την αύξηση του ορίου ζωής και του χρόνου εργασίας.
Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα ότι, η κυβέρνηση ΟΧΙ μόνο έχει “πράσινο” “οικονομικοδιατροφικό” πρόγραμμα, αλλά προσέχει και την υγεία μας !!!

Υ.Γ: Ξέχασα να αναφερθώ στα αγγούρια τα οποία πάνε “πακέτο” με το λάδι, όχι για την χωριάτικη αλλά για να μην “ζοριστούμε” όταν θα τα “φάμε”