Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Τελειώνουν τον Παπανδρέου! Ευθυμίου: Θα καταστρέψεις την χώρα εάν την βάλεις στο ΔΝΤ!

dakepekoz: Δε ντρέπονται καθόλου τα τρωκτικά!!! Παρέδωσαν την Ελλάδα στα χέρια των διεθνών τραπεζιτών και κερδοσκόπων και τώρα μας λένε ότι δεν ήθελαν!! ΑΙΔΩΣ!!

Ευθυμίου σε Παπανδρέου: Το ΔΝΤ θα είναι το τέλος της χώρας

Άλλος ένας του περιβάλλοντος Βενιζέλου καρφώνει τον Παπανδρέου…

Όπως δημοσιεύουν τα Νέα, στουπουργικό συμβούλιο πριν το Καστελόριζο -  όπου ο Γ. Παπανδρέου μας παρουσίασε το ΔΝΤως σωτηρία για τη χώρα – είχαν κληθεί οΧρήστος Πρωτόπαπας και ο Πέτρος Ευθυμίου, οι τότε κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος.
Ο κ. Ευθυμίου, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν στον ΟΑΣΕ πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, πήρε το λόγο, για να τονίσει την ανάγκη να αποφευχθεί η έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αναφέροντας την εικόνα που εκείνος αποκόμισε από τις συχνές επισκέψεις του στην Ουκρανία, την οποία επίσης είχαν καταστρέψει οι συνταγές του ΔΝΤ.
«Πρόεδρε, μην επιτρέψεις να τεθεί η Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ. Αν συμβεί, να ξέρεις ότι αυτό θα είναι το τέλος της χώρας, της παράταξης και το δικό σου», δήλωσε τότε ο κ. Ευθυμίου, αλλά ο Γ. Παπανδρέου είχε κλίσει τα αυτιά του, καθώς είχε ήδη αποφασίσει να οδηγήσει τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ.