Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

"Μένει στα καθήκοντά του ο Α.Γεωργίου"


Διώκεσαι ποινικά, ζητεί ο εισαγγελέας την δίωξή σου για κακούργημα? Κανένα πρόβλημα αρκεί να έχεις "δόντι" στην Ε.Ε που υποστηρίζει τη «διαφάνεια», το θεσμό της Δικαιοσύνης, και την ισονομία των ευρωπαίων πολιτών, και μένεις στη θέση σου.
Ο υπουργός Οικονομικών παραδέχεται ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση να αποπέμψει το πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ από τη θέση του.
Σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας τα Νέα, διαβάστε τι είπε ο κος Στουρνάρας:
- Θα απαλλάξετε τον κ. Γεωργίου από τα καθήκοντά του? ...
- «Πώς να κάνω κάτι τέτοιο? Η ΕΛΣΤΑΤ είναι μια ανεξάρτητη αρχή, η λειτουργία της οποίας καθορίζεται από το Σύνταγμα, η δε διοίκησή της διορίζεται από τη Βουλή».
Παράλληλα - σύμφωνα πάντα με τα ΝΕΑ - ο κος Στουρνάρας δηλώνει ότι υιοθετεί όλα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα αφού αυτό είναι εντολή των Βρυξελλών.
«Η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά δεν αμφισβητούμε τα στοιχεία του ελλείμματος» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας στα Νέα, μετά το τελεσίγραφο των Βρυξελλών που αναφέρει «αν ανακαλείτε τα στοιχεία, ανακαλούμε το πρόγραμμα», το οποίο επικαλείται η εφημερίδα.
Ο κ. Στουρνάρας συμπλήρωσε: «Υιοθετούμε τα στοιχεία. Το αντίθετο θα δημιουργούσε τεράστιο ζήτημα με την ευρωζώνη και το ΔΝΤ, χωρίς μάλιστα ουσιαστικό αντίκρισμα ».
Δηλαδή την Δικαιοσύνη την θεωρούμε διακοσμητική, και καταργημένη από καιρό, όσο για την Δημοκρατία εμείς θα λέμε ότι έχετε, και δεν μας ενδιαφέρει αν μας πιστεύετε ή όχι, αφού έτσι και αλλιώς δεν μπορείτε να (μας) κάνετε τίποτα για αυτό. Είστε όλοι γραμμένοι σε πολύ παλαιά ... υποδήματα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr