Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ... (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

Το «Αγιορείτικο Βήμα» δίπλα στον συνάνθρωπο.
Η  5χρονη  Ερμιόνη, οι 15χρονοι Κυριάκος και  Παύλος, και ο 20χρονος  Κωνσταντίνος ,δεν  ζουν την οικογενειακή θαλπωρή .
Αντιθέτως ζουν το Γολγοθά τους μέσα στο δυάρι διαμέρισμα τους χωρίς θέρμανση, χωρίς τρόφιμα, χωρίς τα αναγκαία αγαθά ώστε να ζήσουν σαν άνθρωποι .
Η μητέρα τους αρνείται να προσφέρει κάθε βοήθεια και στήριξη, έχει εγκαταλείψει τα παιδιά εδώ  και ένα χρόνο και διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. Ο Πατέρας έχει ήδη παντρευτεί άλλη γυναίκα και δεν δίνει σημεία ζωής .

Οι τέσσερις ήρωες …ζουν σε ένα δυάρι στη Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας   και κινδυνεύουν να μείνουν και χωρίς ηλεκτρικό καθώς ακόμα  και ο 20χρονος Κυριάκος που μόλις απολύθηκε  από το στρατό παραμένει άνεργος. 
Η άπορη γιαγιά που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια  είναι η μοναδική ελπίδα για αυτά τα παιδιά αλλά η ίδια δηλώνει στο «Αγιορείτικο Βήμα» ότι πλέον  ΄΄ σηκώνω τα χέρια ψηλά΄΄.

Υπάρχει ο λογαριασμός της ΔΕΗ, ύψους 2.400 ευρώ καθώς είναι και παλαιότεροι ανεξόφλητοι λογαριασμοί. Καλύφθηκαν ήδη τα 1200 ευρώ.Όχι όμως το υπόλοιπο.
Τα παιδιά χρειάζονται σταθερή στήριξη για την ανατροφή τους. 

Ο Παππούς είναι με εξαπλών μπαι μπας λόγω αναπηρίας και αδυνατεί να ανταπεξέλθει.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε μπορείτε να τηλεφωνείστε στη γιαγιά κ. Ερμιόνη Τσίτογλου  στο τηλέφωνο:24280.77416   -6975-561168

 Αρ. Λογαριασμού:Εθνική Τράπεζα 201/307710-15

http://www.agioritikovima.gr/perizois/13661-teera-egkatal