Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αλλαγή ονόματος της ΝΔ...

dakepekoz: Ο Ιούδας αυτοκτόνησε!!!! Εσένα, σύγχρονε Εφιάλτη, θα δούμε τι θα σου επιφυλάσσει η ιστορία!!!

Ο κύβος φαίνεται πως ...ερρίφθη! 

Έτος συνεδρίου το 2013 για την Νέα Δημοκρατία και είναι κοινό μυστικό πως σε αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να γίνει και αλλαγή ονόματος , το οποίο θα εκφράζει τα νέα δεδομένα της εποχής. Το επιτελείο μάλιστα της ΝΔ ψάχνει πυρετωδώς ένα όνομα που θα κάνει πάταγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και φαίνεται πως επικρατεί , μέχρι νεωτέρας είναι αυτό του "Ευρωπαϊκού Συναγερμού".
Το "Ευρωπαικός", σύμφωνα με τους υποστηρικτές, πιάνει τον παλμό της εποχής, που το μείζον είναι η παραμονή στην Ευρώπη και μάλιστα σε μια ισχυρή Ευρώπη, ενώ κάνει άνοιγμα σε όλες τις φιλοευρωπαικές δυνάμεις.
Από την άλλη το "Συναγερμός" εκφράζει όχι μόνο τον δυναμισμό και την πανστρατιά που αρέσει στον Σαμαρά, αλλά συνειρμικά ενώνει την δεξιά διαχρονικά , αφού παραπέμπει στο πρόδρομο της ΕΡΕ και της Νέας Δημοκρατίας, τον "Ελληνικό Συναγερμό" του Παπάγου, δημιουργώντας ένα κράμα της παλιάς δεξιάς παράταξης και των σύγχρονων ευρωπαικών απαιτήσεων. 
Μάλιστα οι υποστηρικτές αυτής της άποψης δημιούργησαν και σελίδα στο facebook για το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ, που "διαφημίζουν" εμμέσως το νέο όνομα αφού γράφουν
"Με Νέους Ανθρώπους & Νέες Ιδέες για τον Ευρωπαϊκό Συναγερμό!"
Με πληροφορίες από parapolitika.gr