Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Πεθαίνουμε στο γέλιο… Κάποιο ίδρυμα (βάλε πόσα θα έχει πάρει) βραβεύει τον ΓΑΠ για την προσφορά του στην …παιδεία!

20120705-201840.jpg Δηλαδή, βραβεύουν τον πρώτο πρωθυπουργό μετά τον Τσολάκογλου, που άφησε τα Ελληνόπουλα χωρίς βιβλία!
Μιλάμε ότι αυτή η είδηση πρέπει να αποτελεί κάποια μυστική στρατηγική για την μείωση των αυτοκτονιών. Πεθαίνουμε στα γέλια λέμεεεε!!
Από την Σοφία Τ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν πάει αύριο στον Βενιζέλο-Πάει στη Ρόδο να πάρει βραβείο
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δεν θα δώσει το παρών στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ γιατί θα ταξιδέψει για το νησί των ιπποτών προκειμένου να βραβευθεί. Η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να επισκεφθεί την ίδια ημέρα τη Ρόδο για να βραβευτεί από διεθνές συνέδριο για την Παιδεία, για την προσφορά στην καινοτομία και
τις νέες τεχνολογίες έχει προκαλέσει ήδη ποικίλα σχόλια. Η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από την Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν θα είναι και η μοναδική αφού δύσκολα θα δώσει το παρών και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά και από την επίθεση που εξαπέλυσε χθες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου στο twitter.
Υ.Γ.: από το ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟ για το κανό ή από εταιρεία για ενεργειακά βραχιολάκια πρέπει να βραβευθεί ο ΓΑΠ και πολύ του είναι! Η είδηση πάντως είναι ότι κάποιοι έχουν χιούμορ και θεωρούν σημαντικό τον Παπανδρέου! Αν τον θέλουν εκεί στο εξωτερικό όσοι θα τον τιμήσουν ας τον πάρουν, άχρηστος μας είναι!

http://olympia.gr/2012/07/05/%cf%80