Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Είμαστε ακόμα ελεύθεροι, αλλά όχι για πολύ…

2012
Έχουμε ένα τεράστιο δημόσιο χρέος (πάντα σε σχέση με το προϊόν που παράγουμε), αλλά αυτό εξακολουθεί ακόμα να είναι αρμοδιότητα της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Με βάση την Εθνική μας Κυριαρχία, με βάση το δικό μας δίκαιο, μπορούμε εμείς οι ίδιοι να ρυθμίσουμε τον τρόπο της εξόφλησής του, πάντα με γνώμονα και προτεραιότητα την επιβίωση του ελληνικού λαού. Ακόμα και να το διαγράψουμε εντελώς μπορούμε. Προέχει πάντα η επιβίωση του λαού.
Έχουμε πάρει μέχρι στιγμής από την τρόϊκα περί τα 70 δις ευρώ από το πρώτο μνημόνιο, αλλά ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να υποχρεωθεί να επιστρέψει  ούτε ευρώ από αυτά τα χρήματα και κανένα διεθνές δικαστήριο δεν μπορεί να μας καταδικάσει, από τη στιγμή που τα χρήματα αυτά δόθηκαν χωρίς να τηρηθεί η εσωτερική έννομη τάξη της χώρας. Δηλαδή χωρίς ποτέ (σύμφωνα με το Σύνταγμα) να έρθει στη Βουλή η σχετική δανειακή σύμβαση και μάλιστα με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών. Επιπλέον δε,…  αυτή την παρανομία την γνώριζαν πολύ καλά οι δανειστές μας, όταν μας έδιναν τις δόσεις και δεν μπορούν να επικαλεστούν καλοπιστία.  Δεν λέμε να μην τα επιστρέψουμε, αλλά να τα επιστρέψουμε με γνώμονα τις ανάγκες και την επιβίωση του ελληνικού λαού.
Επομένως μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είμαστε ακόμα ελεύθεροι να αποφασίσουμε εμείς για την μοίρα μας. Από τώρα όμως και μετά, όλα αυτά θα αλλάξουν.
Μεγάλο μέρος του χρέους προς τους ιδιώτες θα αναδιαρθρωθεί μέσω του PSI. Η δημόσια περιουσία θα μπει ως εγγύηση. Η Εθνική Κυριαρχία θα εκχωρηθεί, αφού το δίκαιο που θα διέπει να νέα ομόλογα που θα εκδοθούν θα είναι το Αγγλικό και αρμόδιo δικαστήριο θα είναι το Ευρωπαϊκό. Όλη αυτή η συμφωνία θα έρθει στη Βουλή και θα λάβει την πλειοψηφία των 180 βουλευτών από τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ). Επομένως θα γίνει νόμιμη και με βάση το διάτρητο πλέον Σύνταγμα.
Επιπλέον, θα υπογραφεί το νέο μνημόνιο και θα έρθει στη Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση, η οποία ταυτόχρονα θα νομιμοποιεί και την πρώτη παράνομη σύμβαση και φυσικά θα λάβει την απαιτούμενη πλειοψηφία των 180 βουλευτών. Βουλευτών, που δεν πρόκειται ποτέ στο εξής να ξαναδούν ούτε τα σκαλοπάτια της Βουλής και όμως θα την ψηφίσουν και θα μας δεσμεύσουν για πάντα.
Έτσι η Ελλάδα, από εδώ και στο εξής θα σκλαβωθεί στους δανειστές για πάντα και από αυτή τη σκλαβιά δεν θα μπορέσει να ξαναβγεί, πέφτοντας σε έναν μεσαίωνα για πάρα πολλές δεκαετίες. Μόνο ο εξανδραποδισμός πλέον θα είναι η λύση. Αυτή η σκλαβιά θα φέρει τις υπογραφές των σημερινών πολιτικών του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.
Τουλάχιστον ας έκαναν πρώτα εκλογές, ας έκαναν ένα δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσει σχετικά ο λαός. Αλλά ούτε κι αυτό πρόκειται να γίνει. Με την ίδια Βουλή του «λεφτά υπάρχουν», συνεχίζουν να αυθαιρετούν και να μας δεσμεύουν για τα επόμενα εκατό χρόνια, κουνώντας στα μούτρα μας ένα Σύνταγμα, το οποίο δήθεν τους νομιμοποιεί, αλλά το οποίο οι ίδιοι έχουν de facto καταργήσει.
Και όλα αυτά για να διασωθεί η επαγγελματική τους στέγη, το μαγαζί τους, δηλαδή το πολιτικό σύστημα που τους νομιμοποιεί και τους ταϊζει.
Να δούμε πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε!!!
Πέτρος Χασάπης
http://olympia.gr/2012/01/20/%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80/