Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ».

Posted by filotimiamirror στο Δεκεμβρίου 17, 2010
 
Παράκληση να διαβάσετε την παρούσα ανάρτηση μέχρι το τέλος.
Λάβαμε από την ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,  διευκρινιστική επιστολή σχετικώς με την δημοσίευσή μας 4.000 ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΑΡΓΙΕΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΣΕ ….ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ , την οποία  παραθέτουμε :
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2010
Αγαπητοί φίλοι,
Σε σχέση με το θέμα που αναρτήσατε με τίτλο «4.000 ευρώ για ημεραργίες ενός μηνός σε…. δημοσιογράφο», σας πληροφορούμε ότι το εν λόγω ποσό αναφέρεται στη συνολική αμοιβή όλων των δικαιούχων αποζημίωσης της ΓΓΕ-ΓΓΕ (συνολικά 14 δημοσιογράφων) για πραγματική εργασία σε ημέρες αργιών, Κυριακές κλπ και όχι ενός μόνον εργαζόμενου, όπως λαθεμένα αναφέρεται στο κείμενο.
Άλλωστε το έγγραφο που παρατίθεται είναι απλά το διαβιβαστικό και σε αυτό επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά βάσει των οποίων γίνονται οι πληρωμές όλων όσοι εργάστηκαν ημέρες αργιών.
Παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ «ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ» : Από την διατύπωση της απόφασης που παρουσιάσαμε ( ….να εκδώσετε ….ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ…κλπ) προκύπτει σαφώς ότι ο δικαιούχος των 3923,66 ευρώ είναι η κατονομαζομένη δημοσιογράφος. Εάν τώρα η εκδοθείσα απόφαση της γενικής γραμματείας ήταν λανθασμένη, ακόμη να διαθέταμε κληρονομικό χάρισμα, δεν θα είμαστε σε θέση να το προβλέψουμε. Κατά συνέπεια δεν παραπληροφορήσαμε τους αναγνώστες μας και παράλληλα χαιρόμαστε που αντί να εισπράξει ένας δημοσιογράφος 3923,66 ευρώ σε ένα μήνα, θα εισπράξουν 14 δημοσιογράφοι από 280 ευρώ έκαστος. Άλλωστε είπαμε λεφτά υπάρχουν και αποδεικνύεται περίτρανα από το κατωτέρω παρατιθέμενο έγγραφο.
 
Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, μόνιμος υπάλληλος της γενικής γραμματείας επικοινωνίας αποσπασμένος σε γραφείο βουλευτή, εισέπραξε τον μήνα Νοέμβριο, για ημεραργίες 1052,55 ευρώ. Ελπίζουμε να μην έχει γίνει πάλι λάθος στην απόφαση. Αν όμως κατά σύμπτωση η γενική γραμματεία επικοινωνίας έχει κάνει πάλι λάθος, εδώ είμαστε να το διορθώσουμε.
Τςςςς