Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΚΥΣΠΕ –ΑΠΥΣΠΕ –ΠΥΣΠΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ-ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 καλούμαστε να εκλέξουμε τους αιρετούς μας εκπροσώπους στα ΚΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΠΕ σε όλη την Ελλάδα !
Για την ημέρα αυτή μάς παρέχεται άδεια μιας ημέρας.
 Όσοι συνάδελφοι δε θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία τους.
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ

Οι μόνιμα διορισμένοι εκπαιδευτικοί, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές.
Οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων που έχουν προσληφθεί για τα Ολοήμερα δημοτικά σχολεία διευρυμένου ωραρίου (πλήρους ή μειωμένου ωραρίου), καθώς και οι συνάδελφοι που έχουν προσληφθεί για την παράλληλη στήριξη μέσω ΕΣΠΑ.
Οι εκπαιδευτικοί που έχουν διατεθεί στην Α/θμια Εκπ/ση από τα ΠΥΣΔΕ εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης όπου ανήκουν (εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας Φ350/81.129513/Δ1/15/10/2010)

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

    Στην εφορευτική επιτροπή κάθε Διεύθυνσης και Γραφείου Εκπαίδευσης ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί (τακτικοί ή αναπληρωτές) που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση σε σχολεία της Διεύθυνσης ή των Γραφείων Εκπαίδευσης (σχολεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δεύτερης Ευκαιρίας , ΣΜΕΑ κλπ.).
 Οι εκπαιδευτικοί που είναι αποσπασμένοι εκτός σχολικών μονάδων (Κ.Υ., Διδασκαλεία Εκπ/σης, Πανεπιστήμια, ΟΕΕΚ, Π.Ι., ΚΕΕ, ΚΔΑΥ κλπ.) καθώς και οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί στο εξωτερικό ( Αριθμ. 3389/4-11-2008 άποψη του Νομικού Συμβούλου του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. ), εγγράφονται στους καταλόγους εκλογέων της οργανικής τους θέσης και ψηφίζουν ενώπιον της οικείας εφορευτικής επιτροπής. Οι απουσιάζοντες με άδεια κάθε μορφής ψηφίζουν στην περιοχή της οργανικής τους θέσης.
  Εκπαιδευτικοί που κατέχουν θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης καθώς και εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση σε υπηρεσίες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, των Διευθύνσεων και Γραφείων Εκπαίδευσης, ψηφίζουν - όπως και στις αντίστοιχες αρχαιρεσίες του 2008 - στις Εφορευτικές Επιτροπές των περιοχών όπου υπηρετούν.

ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
Δημοτικό Σχολείο «Χαρίσιος Μούκας».( ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 1ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ)
1ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας (ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ)
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας. (ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ 3ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ)
4ο Δημοτικό Σχολείο Σερβίων. (ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ 4ου ΓΡΑΦΕΙΟΥ)


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Σε κάθε ψηφοδέλτιο μπορούμε να βάλουμε έως δύο σταυρούς, αφού σε κάθε υπηρεσιακό συμβούλιο έχουμε δύο αιρετούς εκπροσώπους.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΣΠΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΥΣΠΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΓΑΛΑΖΙΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΣΠΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΛΕΥΚΟ.
Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 9 π.μ. ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 5 μ.μ.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!

 ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
ΤΖΙΩΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ ν. ΚΟΖΑΝΗΣ