Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Μια πρόταση. Να εκπλήξουμε την Τρόϊκα. Όχι ψήφο στο ΠΑΣΟΚ.

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του είναι εκείνοι που με την υπογραφή τους έχουν βάλει τη χώρα υπό ξένη κατοχή και το λαό στην υποδούλωση και στην εξαθλίωση προκειμένου να εξοφληθούν και με το παραπάνω οι ντόπιοι και ξένοι τοκογλύφοι, χωρίς κάν να ερωτηθεί ο λαός με ένα δημοψήφισμα.Σημειώνουμε, για όσους το ξεχνούν, ότι δεν φταίνε οι πολίτες για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από τα κρατικοδίαιτα παράσιτα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αντιδράσει ως κοινωνία καθόλου.Οι αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία για…. μια αντίδραση που θα συγκλονίσει την Τρόϊκα, αλλά και τους εδώ εντολοδόχους της.
Έχουμε την αίσθηση ότι οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να πάρουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα. Πιστεύουμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αποτινάξουμε το ραγιαδισμό και να κόψουμε τη φόρα των σύγχρονων αποικιοκρατών, με το να τους κάνουμε μια έκπληξη στις κάλπες.Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι κάθε ψήφος σε υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, στην ουσία σημαίνει έγκριση του μνημονίου, των σκληρών μέτρων και εντολή προς την κυβέρνηση για συνέχιση του διαλυτικού της έργου.Ακόμα και αν εμείς δεν το εκλαμβάνουμε έτσι, δυστυχώς έτσι θα το εκλάβουν οι κυβερνώντες.Γι’ αυτό λοιπόν.Έκπληξη….

http://olympia.gr/2010/08/06/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%8A%CE%BA%CE%B1-%CF%8C/