Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟΔΟΥΛΟ ΤΟΞΟ ΤΩΝ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ


20130815-134718.jpg
Γραφει η Σοφία
(“στα @@ τους αν οι Έλληνες αυτοκτονούν, σκοτώνονται ή πεθαίνουν”, πρέπει πάντα να πληρώνουν, αν δεν έχουν είναι τζαμπατζήδες κι ό,τι και να πάθουν δικαιολογείται, αυτό είναι το νόημα της δήλωσης του χατζητέτοιου)
Ένας νεαρός συμπατριώτης μας ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΡΕΟΧΑΤΖΗΣΤΟΥΡΝΩΝ σκοτώθηκε άδικα κι αναίτια από μια κίνηση πανικού, για να γλιτώσει από την πίεση που υπέστη και τον τρόμο στον οποίον τον υπέβαλε με την συμπεριφορά του ο ελεγκτής, επειδή δεν είχε εισιτήριο.
Η ποινή που πλήρωσε τελικά για το 1.40 που δεν είχε, ήταν ο θάνατος.
Μπράβο κύριε Ελεγκτά, άξιος! Το ρατσιστικό δανειόδουλο τόξο εκτιμά τις υπηρεσίες σου 
στο πρόγραμμα Διασυρμού και Εθνοκάθαρσης!
Κι ενώ το πανελλήνιο έχει φρίξει για το αποτέλεσμα του ελέγχου, για την αναλγησία του ελεγκτή, την ψυχαναγκαστική εμμονή του στην τιμωρία του νεαρού, την ώρα που άλλοι επιβάτες προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το 1,40 για να μην χάσουν το έσοδο οι συγκοινωνίες είδαμε σύσσωμο το ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟΔΟΥΛΙΣΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΡΟΝΗΣ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ!
Τα λαμόγια που δεν τολμούν να ζητήσουν από την Hoechtief τα 500 μύρια που χρωστάει στο δημόσιο διασύρουν ένα νεκρό παιδί ως τζαμπατζή!!!!!
ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ 1,40!
ΛΑΣΤΙΧΟ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 2009, που οδήγησε στην πολιτική που έριξε στην ένδεια όχι μόνο τον νεαρό αλλά κι εκατομμύρια άλλους Έλληνες.
Στην μήνυση για Εσχάτη Προδοσία οι βολευτές του συγξεπουλήματος μαζί με την μείζονα αντιπολίτευση ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Καταψήφισαν την παραπομπή του! Τυχαίο; Δεν νομίζω! “Στην δική του αμαρτία είναι όλοι απαρτία”!
Με τους τζαμπατζήδες του 1,40 εφόσον είναι Έλληνες, έχουν πρόβλημα.
Για να θυμηθούμε τι έγινε με την λίστα Λαγκάρντ. Κι εκεί δεν ήταν μεγαλοτζαμπατζήδες; Α!!!!! την έκρυβαν ο Βενιζέλος κι ο Παπακωνσταντίνου!
Τι έκανε η Επιτροπή Ελέγχου; Α! Ναι! ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Για 1,40 ΟΜΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ” ΤΟΥ 1,40 Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟΔΟΥΛΟ ΤΟΞΟ!!!!!
Ολα κι όλα. ΜΟΝΟ ΞΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 150 ΕΚΑΤ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!
Αν είχε θιχτεί μια τρίχα ενός αλλοδαπού ο ελεγκτής θα κατηγορείτο για ρατσιστικό έγκλημα.
Πολλοί καταγγέλουν ότι οι ελεγκτές ούτε που πλησιάζουν για έλεγχο αλλοδαπούς.
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ “ΕΠΙΣΗΜΟΙ” ΚΙ ΟΙ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ
ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ” αλλά και οι “πνευματικοί ταγοί” ΓΙΑ ΤΟ
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΣΥ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!!!
Σύσσωμο το δανειόδουλο και κρυφοδανειόδουλο τόξο χαρακτηρίζει απλώς ως “τζαμπατζή” έναν νεκρό. Με αυτόν τον άθλιο χαρακτηρισμό οι διαβιούντες δημοσία δαπάνη, σκυλεύουν και δικαιολογούν τον θάνατο του παιδιού, δίνοντας ένα ρεσιτάλ ρατσισμού, και ναζιστικής σαδιστικής νοοτροπίας εναντίον των θυμάτων της ίδιας τους της πολιτικής.
Αυτούς βάλαμε στην βουλή!
Τους βλέπετε; ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.
ΟΥΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;;;;
ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ “ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ” ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Κοιτάξτε το “άσχημο και μπάσταρδο πρόσωπο” που κρύβεται πίσω από τις μάσκες του καθωσπρεπισμού και του προοδευτισμού και της κοινωνικής ψευτοευαισθησίας!!! Να τι βάλαμε στην βουλή!!!!!
Οι “κοινωνικές ευαισθησίες” είναι η μάσκα της ανοχής κι επιβολής όποιου βρωμίζει αμαρώνει καταστρέφει την χώρα και δολοφονεί τους Έλληνες. Εκεί οι κοινωνικές ευαισθησίες ξεχειλίζουν.
Εκεί αρχίζουν κι εκεί τελειώνουν.
Οι Έλληνες είναι απλώς τζαμπατζήδες ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΥΛΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ, που ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΖΑΜΠΑ είτε με ιδιωτικό είτε με δημόσιο μέσο.
Ο νεκρός που δεν είχε χρήματα εξ αιτίας του παπανδρέου και των πωλητικών επιγόνων του, διασύρεται ως τζαμπατζής… Ο παπανδρέου που κατέβηκε στο λιμάνι μαζί με όλο του το τσούρμο χωρίς εισιτήριο επειδή θεωρούσε απόλυτα αυτόνοητο ότι αυτός δεν πληρώνει,
τι είναι ;;;; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΩΣ “ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ” ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ!!!!!
Να γιατί δεν αντέδρασε κανείς με την δήλωση του δριμάλα ότι στα @@ του αν οι Έλληνες πεθαίνουν αυτοκτονούν ή σκοτώνονται!!!!
Γιατί έχουν ακριβώς την ίδια στάση και την ίδια πρόθεση.

ΥΓ.
Με τα καθηγητάκια που κάνουν δηλώσεις από τα εξωτερικά όπου συνήθως πάνε με έξοδα των δημοσίων ιδρυμάτων απαξιώ να ασχοληθώ..