Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Για το 19χρονο Ελληνόπουλο, τον άνεργο, τον νεκρό της συντριπτικής πλειοψηφίας του “κυρίαρχου λαού” το μόνο “δικαίωμα” είναι ο θάνατος.


Ήταν “τυχερή” η Ισλαμαμπάντ της Ελλάδος που στο τρόλεϊ δεν σκοτώθηκε κάποιος Ισλαμοφασίστας.
Όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, ανεξάρτητα του αν είναι κάποιου απλού 18χρονου Έλληνα ή κάποιου δεξιοφασίστα αριστεροφασίστα ή 
ισλαμοφασίστα, χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός.
Όσο όμως λυπηρό και αν είναι το χάσιμο μιας ανθρώπινης ζωής, ακόμη ποιο λυπηρό είναι το γεγονός ότι είναι άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης και αντίδρασης για την ζωή ενός Έλληνα και άλλος ο τρόπος αντιμετώπισης της ζωής ενώ ισλαμοφασίστα υποστηριζόμενου από τον Ελληνική νομενκλατούρα. Η νομενκλατούρα που έσπευσε να βαφτίσει τζαμπατζή το νεκρό παλικάρι…
Η Ισλαμαμπάντ της Ελλάδος ήταν πολύ “τυχερή” που ο 18χρονος νεκρός στο τρόλεϊ ήταν Έλληνας.
Αν δεν ήταν Έλληνας, αν πχ ήταν κάποιος από του χιλιάδες οργανωμένους ισλαμοφασίστες, σήμερα εκτός του ότι θα είχε καεί η Αθήνα, θα ήμασταν και τα μαύρα πρόβατα της ανθρωπότητας για σκοτώσαμε έναν φτωχό μετανάστη που δεν είχε ένα ευρώ για το εισιτήριο του.
Σήμερα η ίδια νομενκλατούρα, ο guardian τα ιδρύματα του Σόρος σε συγχορδία με τον Καμίνη και τον Μπουτάρη θα στιγμάτιζαν ως φασίστες όλη την ελληνική κοινωνία, κάνοντας υπερ -αναλύσεις και πνευματικές κολοτούμπες, στην προσπάθεια τους να τεκμηριώσουν το πάθος τους εναντίων σε οτιδήποτε ελληνικό.
Είμαι υποχρεωμένος να θυμηθώ τις κραξιές των Πρετεντερο-Τρεμο-Καψηδο-Πασοκο-καμποράκηδων-Τρανταφιλόπουλων-κτλ-κτλ-κτλ, όταν με (απρέπεια) με άπλυτα χέρια έπιασε την σελίδα από το δήθεν Κοράνι, ένας αστυνομικός.
Μέχρι και μαθήματα μας έκαναν από τα φασιστοκάναλα ότι πρέπει να κρατάμε το Κοράνι πάνω από το ύψος της ζώνης, διαφορετικά κινδυνεύει η κοινωνική ισορροπία.
Εδώ σταματώ, αν και έχω τόσα πολλά να πω και να γράψω εναντίων της νομενκλατούρας, η οποία ακόμη νομίζει ότι οι πλειοψηφίες είναι πάντα και δημοκρατίες.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.