Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κλαίει ολόκληρη η Τουρκία…! - Θρήνος και Οδυρμός στους τουρκολάγνους του ελλαδιστάν

Τους τα βρόντηξε και έφυγε η Χιουρέμ, σουλτάνα του Σουλεϊμάν!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος – Συγγραφέας – Τουρκολόγος 

Θρήνος και οδυρμός στην Τουρκία μόλις έγινε γνωστό ότι η περίφημη Γερμανοτουρκάλα ηθοποιός, Meryem Uzerli, η γνωστή σαν Χιουρέμ, παράτησε σύξυλους τους Τούρκους στο εκατοστό επεισόδιο της περίφημης σειράς, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλόπρεπης» που κάνει θραύση και στην Ελλάδα και έφυγε στην Γερμανία χωρίς να τους πει τίποτα για το πότε θα γυρίσει για να συνεχιστούν τα γυρίσματα. Αλήθεια τώρα τι θρήνος θα πέσει τους Έλληνες τουρκολάγνους που περίμεναν κάθε μέρα με αγωνία την συνέχεια του τουρκικού σήριαλ της τουρκικής ιστορικής διαστρέβλωσης και της ελληνικής αποχαύνωσης.
Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες μέρες η Meryem Uzerli μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο τουρκικό θέρετρο του Μπόντρουμ και ενώ διασκέδαζε αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποφάσισε να γυρίσει στην Κωνσταντινούπολη. Από εκεί και χωρίς σχεδόν να ειδοποιήσει κανένα πήρε το αεροπλάνο και έφυγε για την Γερμανία για να επισκεφτεί όπως διομολογήθηκε τους δικούς της που ζουν μόνιμα εκεί. Στην Γερμανία όμως όπως έγινε γνωστό εισήχθηκε σε κάποια κλινική γιατί τα σημάδια της υπερκόπωσης από τα γυρίσματα του σήριαλ είχαν γίνει εμφανή ενώ η ίδια δήλωσε πως είναι Γερμανίδα υπήκοος και θέλει να κάνει θεραπεία στην Γερμανία. ...
Το νέο έπεσε σαν βόμβα στην Τουρκία και οι Τούρκοι ιθύνοντες αναγκάστηκαν να διακόψουν την σειρά που είχε φτάσει αισίως στο 100ο επεισόδιο ενώ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης καθώς όπως αναφέρεται περίπου 250 εκατομμύρια τηλεθεατών στην Τουρκία και σε πολλές άλλες χώρες παρακολουθούν τον Σουλεϊμάν. Έτσι την περασμένη Τέταρτη και ενώ την συνηθισμένη ώρα, 8.μμ, είχαν στηθεί οι Τούρκοι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το καινούργιο επεισόδιο αυτό δεν μεταδόθηκε δίνοντας αφορμή για πολλά σχόλια αναστατώνοντας τον τηλεοπτικό κόσμο της Τουρκίας. Στα τουρκικά ΜΜΕ γράφτηκε πως η Γερμανοτουρκάλα ηθοποιός παραπονιόνταν τελευταία ότι δεν είναι δυνατό να γυρίζονται επεισόδια διάρκειας 1,30 ώρα κάτι που την κούραζε ενώ υποστήριζε πως τα επεισόδια της σειράς θα πρέπει να κοπούν λιγάκι και να γίνουν της μιας ώρας. «Έτσι όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι», δήλωσε στην τουρκική εφημερίδα Millıyet.
Φυσικά στην εταιρεία που έχει αναλάβει το γύρισμα των επεισοδίων έχει πέσει πανικός και όπως φαίνεται η Meryem Uzerli δεν σκοπεύει να γυρίσει σύντομα, με αποτέλεσμα αντί για επεισόδια να παίζονται συνεχώς διαφημιστικά τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο που κανείς δεν ξέρει πότε θα γυριστεί. Πολλοί μάλιστα άρχισαν να μιλούν για εξεύρεση κάποιας αντικαταστάτριας αλλά κάτι τέτοιο όπως αναφέρεται θα είναι καταστροφή για την σειρά καθώς η Γερμανοτουρκάλα ηθοποιός έχει ταυτιστεί με την μεγάλη επιτυχία του σήριαλ.
Εδώ στην Ελλάδα ευτυχώς για όλους τους τουρκολάγνους υπάρχουν ακόμα πολλά επεισόδια για να τα παρακολουθήσουν και μέχρι να φτάσουν εκεί που τα παράτησε η Meryem Uzerli σίγουρα θα έχει βρεθεί κάποια λύση. Έτσι να μην ανησυχούν μήπως… πάθουν και τίποτα από την αγωνία!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/05/blog-post_25.html