Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ.



50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ (παλι) ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. Το ντοκουμέντο που αποκαλύπτει πως λειτουργεί η εξουσία στην Ελλάδα τα τελευταία 70 χρόνια σε ένα άθλιο ταγκό διαπλοκής. Ο λόγος που αυτό το ντοκουμέντο αποκρύπτεται είναι απλός: Το αθώο αίμα χρειαζόταν για να θρέψει τους εφιάλτες του λαού.

Το αθωο αίμα του Λαμπράκη, έφερε την χούντα. Το αθώο αίμα των παιδιών του Πολυτεχνείου, έφερε τον αρχιφασίστα Ιωαννίδη και την Εθνική καταστροφή. Το αθώο αίμα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έφερε την νέα κατοχή. Εάν δεν αναζητήσουμε μόνοι μας την αλήθεια, μόνο όλεθρος μας περιμένει. Το ταγκό των Γκοτζαμάνηδων χρειάζεται πάντα δύο.

Γιατί αποκρύπτουν λοιπόν ακόμα και σήμερα την μαρτυρία του ήρωα Τίγρη; Που ο ίδιος ζήτησε να αποκαλυψθεί μετά θάνατον ώστε ουδείς να μην τολμούσε να τον κατηγορήσει για σκοπιμότητα; Γιατί το αθώο αίμα είναι το καύσιμο των βαμπίρ της εξουσίας. Των “δεξιών” Ιωαννίδηδων και των “αριστερών” Σημίτιδων

Μήπως το αίμα του Βελουχιώτη δεν έχυσαν με χαρά οι συνεργάτες των ναζί και ξέπλυναν με αυτό τον ρόλο τους ένθεν κακείθεν;

Ολόκληρο το αφιέρωμα εδώ: Η μεγάλη Αποκάλυψη για τη δολοφονία Λαμπράκη. Για να καταλάβετε πως δουλεύει η πολιτική και να δείτε ποιοί εξουσιάζουν εως σήμερα.