Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Δύσκολες καταστάσεις… Κάνουν έξωση στο ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους!



Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ καθώς εντός των επόμενων ημερών θα πρέπει να έχει εντοπίσει το κτίριο στο οποίο θα στεγάσει τις υπηρεσίες του μετά την απειλή έξωσης και κατάσχεσης από πλευράς του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους.


Παράλληλα, μέχρι το μεσημέρι σήμερα θα πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικό τμήμα των καθυστερούμενων οφειλών από ενοίκια που δεν έχουν αποδοθεί, ύψους περίπου 500.000 ευρώ! Όμως το ταμείο είναι μείον και τα λεφτά που έχει μέσα σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές δεν φθάνουν για να καλύψουν ούτε καν τους καφέδες της εβδομάδας…


Στο ΠΑΣΟΚ προσπάθησαν να αποκρύψουν την κατάσταση επιβεβαιώνοντας μόνο ότι τους επισκέφθηκε ο ιδιοκτήτης συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους ζητώντας να πληροφορηθεί πότε το κόμμα θα αδειάσει το κτίριο της Ιπποκράτους.

Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ότι στο ΠΑΣΟΚ πήγαν δικαστικοί επιμελητές για να θυροκολλήσουν χαρτιά έξωσης και κατάσχεσης. Αυτό απετράπη την τελευταία στιγμή έπειτα από διαβεβαιώσεις που έδωσαν οι υπεύθυνοι ότι θα καταβληθούν άμεσα κάποιες οφειλές. Όμως η διορία που έδωσε ο ιδιοκτήτης εκπνέει σήμερα και φυσικά δεν έχει συγκεντρωθεί καν κάποιο υποτυπώδες ποσό για να αποδοθεί.

Δύσκολες καταστάσεις…

==========================

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7028.html