Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Άρθρο – ύμνος του Σωτήρη Καλαμίτση


Προσυπογράφουμε κάθε λέξη.
CyprusRFD-sfSpan.jpg
«Μου είπαν: Είσαι μικρός, αν κάνεις ένα ακόμα βήμα θα σε αφανίσουν. Είπα: Αν δεν το κάνω θα είμαι ακόμα πιό μικρός.» 
Βάσος Λυσσαρίδης
Αναγνώστες τινές του ιστολογίου τούτου εκφράζουν ενίοτε τη δυσφορία τους, επειδή χρησιμοποιώ βαρειές και άκομψες εκφράσεις τύπου…
«λακέδες» για να χαρακτηρίσω το πολιτικό προσωπικό της χώρας μου. Φρονώ ότι η πλέον πλούσια γλώσσα του κόσμου, η ελληνική, δεν διαθέτει εκφράσεις ικανές να περιγράψουν την κατάντια αυτών των ζόμπι. Το «λακέδες» είναι λίαν επιεικής χαρακτηρισμός. Το «καραγκιόζηδες» είναι χάδι.
Η Κύπρος επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς μου. Παρακολούθησα την ιστορική συνεδρίαση της Κυπριακής Βουλής της 19.03.2013 και θαύμασα τα πάντα. Την ευταξία, τον σεβασμό του και προς τον ομιλητή, την ανυπαρξία αντεγκλήσεων και φωνασκιών, την ευλαβική σιγή στην αίθουσα, την απουσία χειροκροτημάτων μετά την ομιλία του «δικού μας», την εκφώνηση λόγων με επιχειρήματα, πατριωτικό παλμό, αρχή, μέση και τέλος. Με λίγα λόγια είδα σοβαρότητα και ελληνικότητα, η οποία δεν υπάρχει στην ελληνική Βουλή. Πιάσε τους έναν-έναν τους βολευτάς μας και θα δεις τί τενεκέδες είναι. Ατάκες τύπου «τζάμπα μάγκες», «άντε καλέ», «δεν μασάμε» και παρόμοιες ηχηρές παπάρες και χαριτωμενιές βγαίνουν από το στόμα τους λες και παίζουν πρέφα σε συνοικιακό καφενείο.
Όταν οι Κύπριοι αδελφοί είπαν «όχι» στο σχέδιο Ανάν, όλες οι λοβοτομημένες Κασσάνδρες της ελληνικής πολιτικής σαπίλας και τα αδελφάτα των πισωγλέντηδων άρχισαν να κρώζουν ουρλιάζοντας ότι αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία και ότι η Κύπρος οδηγείται στην καταστροφή. Μετά ήλθε το Μνημόνιο για εμάς, το οποίο προσφυέστατα απεκλήθη Σχέδιο Ανάν για την Ελλάδα. Και ήταν οι φιλοανανιστές αυνάνες πολιτικοί μας που το υπερψήφισαν. Η Κύπρος ήταν ακόμη παρούσα. Δεν είχε καταστραφεί.
[Την τελευταία στιγμή, όπως πληροφορούμαι από μη έγκυρες πηγές, δεν απεγειώθη αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών για την Κύπρο μεταφέροντας βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να ρίξουν την ψήφο τους, αν τα κουκιά δεν έβγαιναν. Ευτυχώς, τους ενημέρωσαν ότι όση βοήθεια και αν παρείχαν δεν θα κατάφερναν τίποτε, διαφορετικά θα κατεξεφτιλίζονταν οι ξεφτιλισμένοι μόλις πατούσαν το πόδι τους στην ιερή και ματοβαμμένη κυπριακή γη.]
Και ο κ. Στουρνάρας; Ο κ. Σαμαράς; Στα τέσσερα. Είπαν για μία ακόμη φορά μεταφορικώς το γνωστόν «Η Κύπρος είναι μακρυά». Τσιμουδιά και μετά το νέο «όχι» της Κύπρου. Πού είναι η συμπαράσταση και συμπαράταξη ρε κορίτσια; Πουθενά. Συμπαράσταση και συμπαράταξη μόνον στον ληστοσυμμορίτη κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που επιμένει να διατηρείται στη θέση του παρά την εις βάρος του κακουργηματική δίωξη.
Εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε παρά να ψάλλουμε τον εθνικό ύμνο και να υποκλιθούμε με ευγνωμοσύνη στους αδελφούς Κυπρίους που κράτησαν όρθιο τον ελληνισμό και επέρριψαν ευθέως την ευθύνη για τα δεινά τους στην ανερμάτιστη και προδοτική πολιτική των κνώδαλων Γιωργάκη, Βενιζέλου, Λουκά, Σαμαρά και των γαλάζιων και πράσινων τυφεκιοφόρων τους. Το κρίμα στο λαιμό όλων των πουλημένων τομαριών. Και γρήγορα στο Γουδή.
Οι Κύπριοι είναι στην κυριολεξία οι ακρίτες που φυλάττουν από κακοτοπιές τον ελληνισμό, ο οποίος έχει αφεθεί στο έλεος της τρυφηλής ελλαδίτικης αλητοελίτ. Αυτό, όμως, δεν αρκεί. Πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά οι Εφιάλτες και οι παρέες τους.
Σωτήριος Καλαμίτσης
Φίλος του γιατρού Γωγούση
Υ.Γ. Δεν διαγράφω την άποψη ότι η αρχική αποδοχή από τον Αναστασιάδη της πρότασης για κούρεμα των καταθέσεων οφείλεται στην πρόθεσή του να αποφύγει την εμπλοκή της Black rock, η οποία θα απεκάλυπτε πράματα και θάματα και για έλληνες λακέδες πολιτικούς. Την κρατώ με επιφύλαξη, αφού είδαμε τί έγινε με την εν λόγω ελέγκτρια εταιρεία στην Ελλάδα, της οποίας η έκθεση αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό για τον ελληνικό λαό, πράγμα που ανέχονται όλα τα πολιτικά τσουτσέκια και οι υποχείριοι συνδικαλισταράδες, όπως το Προεδρείο της ΟΤΟΕ
Από το
taxalia.blogspot.com