Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Παραμονές των εκλογών του Οκτωβρίου 2009 σήμερα!! Κάποιος μας προειδοποίησε έγκαιρα!

Παραμονές των εκλογών του Οκτωβρίου 2009 σήμερα!
Πολλές φορές μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια προσπάθησα να γράψω, να μεταφέρω τις σκέψεις, τα συναισθήματα ανθρώπων που ακολούθησαν με πίστη και εμπιστοσύνη τον Κ. Καραμανλή σε εκείνη την εκλογική διαδικασία.
Σας μιλώ, βέβαια για το συναίσθημα απλών ανθρώπων, που ήμαστε ανέκαθεν σε αυτό το χώρο από ιδεολογία, από πίστη σε αξίες που πρέσβευε η παράταξή μας και υπερηφάνεια για τις ιστορικές επιλογές της!
Γιατί αν ασχοληθούμε με το συναίσθημα των …μεγαλοστελεχών, φοβούμαι ότι θα πελαγοδρομήσουμε σε κριτικές που ήδη σύσσωμο το πολιτικό σύστημα υπόκειται και όχι άδικα!!
Ανήκουμε, λοιπόν σε αυτούς τους ανθρώπους που άκουσαν τον Κ. Καραμανλή, όχι μόνο στη διάρκεια της απίστευτης, εξευτελιστικής για το ΠΑΣΟΚ, για τα υπόλοιπα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης και φυσικά για τα Μ.Μ.Ε. της διαπλοκής, προεκλογικής περιόδου, αλλά και σε ολόκληρη την κυβερνητική θητεία του!!
Πάλεψε, προειδοποίησε, ζήτησε συναίνεση, αγωνίστηκε για τις συμφωνίες με τους αγωγούς, κυρίως μόνος του, χωρίς συμμάχους ούτε εντός ούτε εκτός της χώρας!
Ο αγώνας του, όμως, δεν πήγε χαμένος, γιατί επιτέλους μετά από τρία χρόνια ο λαός αρχίζει, επώδυνα δυστυχώς, να αντιλαμβάνεται ότι υπήρχε και άλλη λύση πέρα από αυτή που επιλέχθηκε από αυτούς που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της πατρίδας μετά τον Κ. Καραμανλή, οδηγώντας τους Έλληνες στην εξαθλίωση και την εθνική ατίμωση!!
Τρία χρόνια πορείας καταστροφικής, τρία χρόνια απίστευτης λεηλασίας του ελληνικού λαού, τρία χρόνια προδοσίας!!
Ποτέ, όμως, δεν είναι αργά να πάρουμε τις εξελίξεις στα χέρια μας!!!
Και να μην ξεχνάμε ότι για κάθε ηγέτη ισχύς του είναι η αγάπη του λαού!!!


Τελευταία προεκλογική Ομιλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στό πεδίον του 'Αρεως το 2009 ,προειδοποίησε τους 'Ελληνες για το ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον Γ. Παπανδρέου και τις οικονομικές περιπέτειες ,
" Ζούμε ώρες ιστορικές, η απόφαση της Κυριακής αφορά άμεσα κάθε πολίτη.
"Η οικονομία θα οδηγηθεί σε σοβαρά αδιέξοδα.
 "Πάρτε τις εξελίξεις στα χέρια σας! "

Μία Ελληνίδα