Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ


Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Ακόμη και τώρα, που ο Γιωργάκης, εκτελεί την χώρα, έχοντας στο πλευρό του 154 μολυβένια στρατιωτάκια αλλά και μια αντιπολίτευση που βρίσκεται σε άλλο κόσμο, ακούς πολλούς να λένε. Ότι ο Γιωργάκη δεν ξέρει τι του γίνεται ή ακόμη σε ποια χώρα κάνει τον πρωθυπουργό , Επίσης το άλλο φαιδρό, ότι έχει βάλει μπροστά τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ και αυτός απλά παρακολουθεί ή ότι παραιτήθηκε στον ΣΑΜΑΡΑ αλλά ανακάλεσε στην συνέχεια!
Φαίνεται ότι στον Έλληνα, το ΔΌΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, βρήκε μεγάλο πεδίο δράσης. Διότι δεν εξηγείται αλλιώς η απάθεια του. Και μιλάω για την μεγάλη πλειοψηφία, η οποία ναρκωμένη από τα ΜΜΕ, πιστεύει ότι τελικά το ΠΑΣΟΚ θα τον προστατεύσει από τον εχθρό. Αλλά δεν έχει πάρει χαμπάρι , μάλλον αρχίζει τώρα να το καταλαβαίνει, ότι ο εχθρός του είναι ο ίδιος που πιστεύει να τον σώσει, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ.
Ναι το ΠΑΣΟΚ, που με στημένες προλογικές ατάκες, ξεσήκωνε τους πάντες για ένα καλύτερο αύριο που έλεγε ο αρχηγός του, δεν μπορούσε ,όμως να καταλάβει για ποιο αύριο μιλούσε.
Δεν πίστευε, ακόμη και οι λίγοι που έτρεξαν να ανανεώσουν τις κομματικές τους κάρτες, ότι θα ερχόταν το παιδί της μαμάς και θα άλλαζε προς το χειρότερο την χώρα. Αλλά το παιδί της μαμάς ,που υποτιμητικά τον αποκαλούσαν οι αντίπαλοι , μέσα από τις στημένες ατάκες , φτιαγμένες από αμερικανικά επιτελεία, το έλεγε.
Θα τα αλλάξω όλαΘα τα αλλάξω όλα.
Το έλεγε , αλλά τα πλήθη από κάτω πίστευαν , ότι η κακιά δεξιά που γονάτισε τον λαό, θα έφευγε και θα ερχότανε ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ο οποίος εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, θα μοίραζε πλούτο. Και έτσι έγινε, μόνο από την ανάποδη. Να μην απαριθμήσω τι αλλαγές έχουν γίνει στην χώρα , φυσικά προς το χειρότερο, τις ξέρετε , τις ζείτε και από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ πιο πολύ.
Αλλά σιγά σιγά εμφανίζει το πραγματικό του πρόσωπο. Το πρόσωπο των ανθρώπων του ΣΙΚΑΓΟΥ , οπαδών του γνωστού δόγματος του ΣΟΚ , με σκοπό την διάλυση της χώρας.
Αφού φέρνει νόμο, να φίμωση τα ΜΠΛΟΓΚ, που ενοχλούν δεν σταματά εδώ. Φέρνει νόμο απελευθέρωσης των ναρκωτικών. Όταν παλιά τα έλεγε, όλοι έλεγαν. Μα τι λέει ο άσχετος. Τι έλεγε; Ότι θα έλθει η ώρα, που θα το κάνω και το κάνει. Και το κάνει ΑΥΓΟΥΣΤΟ, που Έλληνας παραδοσιακά , κάνει διακοπές. Και φυσικά ο άνθρωπός σκέπτεται σωστά. Σου λέει, θα γυρίσει ο αδιάφορος ΄Έλληνας, τόσα και τόσα τον περιμένουν να μη του δώσου και μια χαρά; Και του την έδωσε. Έχετε αντίρρηση; Να μην έχετε καθόλου. Ενδιαφέρετε για σένα χαζούλη.
Κόβοντας την πλάκα, τα πράγματα είναι σοβαρά. Είπε ότι θα αλλάξει την ΕΛΛΑΔΑ και την αλλάζει προς το χειρότερο. Η χώρα σε λίγο, θα είναι έρμαιο των πολυεθνικών, των λαθρομεταναστών και τώρα των έμπορων ναρκωτικών.
Το παιδί της μαμάς τα αλλάζει όλα .Εσύ συνέχισε να τον χλευάζεις και να τον λες ανίκανο. Μόνο που όταν ξυπνήσεις μην βαράς το κεφάλι σου στο τοίχο.
Ο άνθρωπος έχει έλθει, με σκοπό, την χώρα να την κάνει πειραματόζωο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Και το κάνει με επιτυχία. Διότι έχει 154 άτομα που υπακούουν τυφλά στις διαταγές του, αλλά και μία αντιπολίτευση, η οποία ή δεν έχει αντιληφθεί που το πάει ή συμφωνεί με όσα γίνονται και περιμένει να κλείσει ο κύκλος του ξεπουλήματος για να αναλάβει τον θρόνο. Ότι και να συμβαίνει, ισχύει και για αυτούς ο ίδιος χαρακτηρισμός. Είναι συνένοχοι για τα δεινά που υφίσταται η χώρα.
Υ.Γ. Λοιπόν τέρμα το παιδί της μαμάς . Το παιδί μεγάλωσε και μας πάει ξέρετε πως.