Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ των ΑΙΩΝΩΝ…ΑΝΟΙΧΤΟ…!!!





Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ και ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΝΕΑ… ΑΦΕΝΤΙΚΑ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ…!!!
ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ των ΑΙΩΝΩΝ…ΑΝΟΙΧΤΟ…!!!

Πρώτα χυδαιολογούσε από το Τ/Α για τον Βενιζέλο και καταφερόταν με μένος εναντίον των Τραπεζών, λέγοντας ότι κέρδιζαν είς βάρος του Ελληνικού λαού.!
Τώρα --και αφού τη μία μέρα είναι με τον Σαμαρά την άλλη με το Πασοκ, ψηφίζει το Μνημόνιο, γίνεται ένθερμος υποστηρικτής (με δηλώσεις του στην Δημόσια τηλεόραση 10-3-2010) του Δ.Ν.Τ. και πάντα «πρόθυμος» σε όλες τις δύσκολες στιγμές της Κυβέρνησης να την στηρίξει— επειδή έχει ανάγκη την Κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία* , βρήκε προστασία στον Βενιζέλο…!!!
Καταφέρεται δήθεν κατά της Κυβερνητικής πολιτικής, όμως από την άλλη «γλύφει» εμετικά τον Βενιζέλο και τον προτείνει, --όπως χθές —ακόμη και για Πρωθυπουργό…
Μάλιστα για να στηρίξει το αφεντικό του, πού απενοχοποίσε τον εαυτόντου πού κατά παράβαση του χρηματοδότησε την Proton Bank και τον Λαυρεντιάδη πού κατηγορούνται για απάτη --ως γνήσιος «πολιτικός τσάτσος—πήρε και το… μέρος των Τραπεζών λέγοντας ουσιαστικά ότι:
«Αν καταρρεύσει η Τράπεζα (Ακόμη και αν διαπράττει απάτη), πρέπει να την προστατεύσουμε διότι θα καταρρεύσει το Τραπεζικό σύστημα…!!!
Τις κωλοτούμπες και αρλούμπες Καρατζαφέρη μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στις φωτο και τα κείμενα από την Ελευθεροτυπία.
Υ.Γ.*
Γιατί έχει ο Καρατζαφέρης ανάγκη την Κυβερνητική πλειοψηφία και την «νομική κάλυψη» και συνηγορία του Βενιζέλου θα το μάθετε σε ένα μήνα…