Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ο πλέον αδιάβλητος διαγωνισμός πρόσληψη 150 ατόμων απ΄την Αννούλα έγινε σήμερα... οι ενδιαφερόμενοι διαγωνίστηκαν απ' τασπίτια τους!!!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjN8O7IJTwUERSw7tERQouKDg-YBqwHUxJTnFp720ib4hKQCmP7947uG0tEGAOXJqlQlAVlzPywOqIHix6h_uhCYdDbFjWBQ-pnRsH33gG_HzwfwmyLqrO1Hw2HecEMpqWjbAW-yi6-ltIw/s1600/diam.jpghttp://www.inprecor.gr/wp-content/uploads/2011/07/%CE%99%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF%CE%9D%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1_060711.jpgΣήμερα έγινε ο πιο αδιάβλητος διαγωνισμός (η πρώτη φάση) που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της χώρας και όλα τα παπαγαλάκια που επί ΝΔ μας είχαν ζαλίσει με τη "γαλάζια συνέντευξη" έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους και δεν είπαν τίποτα!!! Το Ινστιτούτο Νεολαίας (έχει ενταχθεί στη λίστα των υπό κατάργηση/συγχώνευση οργανισμών της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης... αλλά αυτό είναι το λιγότερο)που είναι εποπτευόμενος φορέας από τηνΑ. Διαμαντοπούλου και διαχειρίζεται τα ευρωπαϊκά κονδύλια για την αναβάθμιση και τη στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας αποφάσισε ναπροσλάβει 150 στελέχη και υπαλλήλους. Οι αιτήσεις έγιναν ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Νεολαίας (www.ify.gr ), και επελέγησαν όσοι πληρούσαν τα τυπικά προσόντα (ηλικία, πτυχίο κ.λπ). Σήμερα λοιπόν έγινε ο διαγωνισμός δεξιοτήτων. Ως εδώ όλα καλά αν και δεν υπήρχαν αντικειμενικά κριτήρια (όπως μόρια από βαθμό πτυχίου κ.λπ)... μέχρι να μάθουμε πως έγινε ο διαγωνισμός:

Ο διαγωνισμός ήταν ένα τεστ "τριγωνομετρίας" με μερικά μαθηματικά προβλήματα σαν τις "σπαζοκεφαλιές" που διαβάζουμε στα σταυρόλεξα... άντε να το καταπιούμε κι αυτό.

Αυτό όμως που κάνει τον διαγωνισμό μοναδικό στην ιστορία της Ελλάδας είναι ότι 

οι διαγωνιζόμενοι διαγωνίστηκαν εξ αποστάσεως δηλ. απ' το σπίτι τους, τη δουλειά τους, το πανεπιστήμιο ή το ιντερνετ καφέ!!! 

Δηλ δεν διαγωνίστηκαν σε ελεγχόμενο χώρο αλλά ο καθένας μπορούσε να έχει από πάνω του αδέρφια, ξαδέρφια, μπατζανάκηδες, φίλους, συναδέλφους ή ακόμα και καθηγητές... όλους αυτούς από πάνω του... γιατί από δίπλα θα είχε βιβλία...

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην ΟυγκάνταΚορόιδεψαν 4000 άτομα που έστειλαν αιτήσεις και τις οικογένειες τους βάζοντάς τους να συμμετέχουν σε ένα τέστ οπερέτα!!
Δυστυχώς γιατί πρόκειται για νέα παιδιά, άνεργους πτυχιούχους, που τους χαλάνε με τη μία το όνειρο ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και να υπάρξει σ' αυτή την κολοχώρα αξιοκρατία και όχι φελλοκρατία. Τους δημιουργούν ψεύτικες ελπίδες, τους βάζουν σε έξοδα και ταλαιπωρία να βρούνε δεκάδες χαρτιά για να τους δείξουν στο τέλος ότι κάνουμε ότι γουστάρουμε!!!

Και εννοείται πως για να μην ξεφύγει κανένας μη πράσινος... θα ακολουθήσει τρίτη φάση του διαγωνισμού οπερέτα... Πως θα εξεταστούν στην τρίτη φάση οι διαγωνιζόμενοι;

Μα με τη γαλάζια συνέντευξη φυσικά... θα επιλεχθούν οι μισοί απ' τους 300 που είχαν τους καλύτερους βοηθούς από πάνω τους στο σημερινό τεστ δεξιοτήτων στη λούφα και την αντιγραφή που διδάσκει το ΠΑΣΟΚ και η Αννούλα

Για να δέσει το βύσινο να σας πούμε και ότι στις συνεντεύξεις θα συμμετέχει και θα έχει λόγο στις προσλήψεις και μια 20χρονη που είναι μέλος του ΔΣ του Οργανισμού (δείτε παρακάτω στο ΥΓ)!!!
Μια 20χρονη χωρίς πτυχίο θα κρίνει, θα αξιολογήσει και θα συναποφασίσει για την πρόσληψη ανθρώπων που μπορεί να έχουν 10 χρόνια σπουδές και 10 χρόνια δουλειάς πίσω τους...

Είπαμε: φελλοκρατία ΠΑΣΟΚ...

ΥΓ. Για τον φίλο που με ενημέρωσε εκνευρισμένος να προσθέσω ότι:
- Το υπουργείο έχει απαντήσει σε ενστάσεις για το διαγωνισμό και είπε συγκεκριμένα:
Σε κάθε περίπτωση διαβεβαιώνουμε ότι το έργο δεν αφορά δημιουργία νέων δομών στα πλαίσια του δημόσιου τομέα, δεν αφορά εθνικούς πόρους και δεν αφορά πρόσληψη προσωπικού με δαπάνη του δημοσίου.
δηλ. με άλλα λόγια είπε:

Μη φωνάζετε γιατί τα λεφτά που θα πληρώνονται δεν είναι του Κράτους, δηλ. δικά σας, αλλά είναι της ΕΕ... οπότε δεν σας πέφτει λόγος και μπορούμε να τα κάνουμε ότι θέλουμε

-Να προσθέσουμε επίσης τα παρακάτω (απ τη σελίδα parapolitiki.com) για να έχει υπόψη ο φίλος ποιοι θα κάνουν τις συνεντεύξεις και θα αποφασίσουν ποιοι θα προσληφθούν:

Το ανώτερο όργανο του Ινστιτούτο Νεολαίας το οποίο και θα υπογράψει τις προσλήψεις είναι το Διοικητικό Συμβούλιο για τη στελέχωση του οποίου η Παραπολιτική έχει γράψει πολύ συγκεκριμένα πράγματα.

α) Ο πρόεδρος Μιχάλης Γεώργακας υπήρξε διαπρεπές στέλεχος της λεγόμενης "ομάδας Καμά" στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και στην ΠΑΣΠ. Είναι γνωστό ότι ο Παντελής Καμάς ανήκει στον "κύκλο" της Άννας Διαμαντοπούλου.

β) Το μέλος Γιώργος Μπάνος επίσης άνηκε στην ομάδα Καμά.

γ) Το μέλος Λουκάς Γερμανός συνεργάζεται με την εφημερίδα Free Sunday του Γιώργου Κύρτσου κι όλως τυχαίως τα έντυπα Free Sunday και City Press του Γιώργου Κύρτσου είναι τα μοναδικά στα οποία έχει επιλέξει να διαφημιστεί το Ινστιτούτο Νεολαίας.

δ) Η μητέρα άλλου μέλους του Δ.Σ υπήρξε πολιτευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία ενώ μετά τις εκλογές του 2009 κατέλαβε ανώτατη διοικητική θέση σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

5. Με σύμβαση ορισμένου χρόνου, προσελήφθη η Μιχαέλα Συμεωνίδη (εδώ), αναλόγων ενδοΠΑΣΟΚικών φρονημάτων αλλά και υποψήφιας τοπικής συμβούλου με το ΠΑΣΟΚ στον Γέρακα. Με ποια κριτήρια;

6. Εκτός όλων αυτών, μέλος του Δ.Σ είναι και μια κοπέλα γεννημένη το 1991. Είναι δυνατόν μια 20χρονη να μπορεί να κρίνει τους προς πρόσληψη συμβασιούχους; Είναι δυνατόν να ζητάμε από μια 20χρονη κοπέλα να υπογράψει διορισμούς;