Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Επίσημη ανακοίνωση της Attica Bank για συνεργασία με την Proton – Επιβεβαιωθηκαν οι πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ


To ενδεχόμενο συνεργασίας με την Proton θα διερευνήσει η Attica Bank, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: “Η Attica Bank θα διερευνήσει, στα πλαίσια της εκπεφρασμένης στρατηγικής της, το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Τράπεζα Proton λόγω των συνεργειών που θα προκύψουν και της ανάγκης δημιουργίας μεγέθους, που στις σημερινές συνθήκες είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη του Ομίλου”.
Νωρίτερα στο ΟΛΎΜΠΙΑ γράφαμε:Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι η πρόταση έχει γίνει ή έστω ή θέμα ωρών να πραγματοποιηθεί, καθώς η Attica Bank φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη συνεργασία.
Το ζήτημα είναι ότι αλλάζει άρδην το τραπεζικό σκηνικό, αλλά με αυτή την εξέλιξη δημιουργούνται και δεκάδες ερωτήματα για το χρονικό πλαίσιο στο οποίο βγήκε στον άερα το θέμα υπαιξέρεσης των 51 εκατ. στην Proton Bank, ζήτημα για το οποίο είναι σε εξέλιξηε διαχειριστικός έλεγχος.
Σε λίγο περισσότερα, καθώς αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για την επερχόμενη συνεργασία των δυο τραπεζών, ενώ μένει να διευκρινιστεί, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, αν όλα αυτά έχουν και την έγκριση της τρόικα.