Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Ραγκούσης πίσω απο την διαρροή στο πρώτο Θέμα;


Έχει  “κονέ”  ο Γιάννης Ραγκούσης με τον κομιστή;Σεισμός! Σύγκρουση Ραγκούση- "τσάρου", έρχεται τσουνάμι
Στο Newpost διαβάζουμε:
Στις 15 Μαρτίου, οι Γ. Ραγκούσηςκαι Γ. Παπακωνσταντίνου, προσπάθησαν να αποδυναμώσουν τις πληροφορίες που τους ήθελαν να μην ανταλλάσουν ούτε καλημέρα. Μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, επιδεικτικά ώστε να τους δουν όλοι, στάθηκαν όρθιοι στον διάδρομο της Βουλής και συζητούσαν επί περίπου 20 λεπτά. Αυτή η σκηνή, πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί.
Ο υπουργός Οικονομικών θεωρεί ότι πίσω από το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” για ευνοϊκή μεταχείριση του επιχειρηματία της Express Service Γιάννη Ραπτόπουλου, βρίσκεται δάκτυλος του υπουργού Εσωτερικών. Και δεν είναι μόνον ότι το πιστεύει, αλλά οι συνεργάτες του δεν το κρύβουν! Χρεώνουν στον Γ. Ραγκούση τη διαρροή, υποστηρίζοντας ότι εντάσσεται στον ακήρυχτο εσωκομματικό πόλεμο. Από την πλευρά του υπουργείου Εσωτερικών, το ενδεχόμενο διαψεύδεται κατηγορηματικά.
Ωστόσο, βουλευτές φίλα προσκείμενοι στον Γ. Ραγκούση, δεν κρύβουν τα αισθήματα… φιλίας για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, υπενθυμίζοντας ότι σαμποτάρισε συστηματικά την αναβάθμιση του υπουργού Εσωτερικών ως συντονιστή των κυβερνητικών δραστηριοτήτων και του αναβαθμισμένου Πρωινού Καφέ, αλλά και ότι αρνείται πεισματικά να χρηματοδοτήσει τις αναγκαίες για τον Καλλικράτη πολιτικές.
Οι εχθρικές σχέσεις δύο τόσο βασικών υπουργών και ταυτοχρόνως στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, είναι φανερό ότι προκαλεί δυσλειτουργίες στην Κυβέρνηση. Και δεν είναι οι μοναδικές.
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, δεν κρύβει τις διαφωνίες του με τον “τσάρο”. Κάποιοι λένε ότι εποφθαλμιά τη θέση του και ο Γ. Παπακωνσταντίνου κάνει σχόλια για… ανύπαρκτη αναπτυξιακή πολιτική. Επιφυλάξεις για τα μέτρα Παπακωνσταντίνου και την αποτελεσματικότητά τους, έχει εκφράσει ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος δεν διστάζει ταυτοχρόνως να «υπενθυμίζει» στον Γ. Ραγκούση τις ευθύνες του, όπως έκανε στο θέμα των μεταναστών της Υπατίας.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει την κόντρα με τον Γ. Ραγκούση για τους μετανάστες (με ανακοίνωση του καυτηρίασε παρέμβαση του υπουργού Άμυνας,  καλώντας τον να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών).  Η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ήταν εκ των λίγων που στήριζαν τις επιλογές Παπακωνσταντίνου, τελευταία άρχισε (και αυτή) να διαφοροποιείται ασκώντας του κριτική.
http://papaioannou.wordpress.com/