Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμάζουν αντικατάσταση του ΕΥΡΩ με ...ευέλικτο ομόλογο του δημοσίου! Έτοιμη η νέα δραχμή!


ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΟΜΟΛΟΓΟ! 
Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς πρωθυπουργού μας Γεωργίου Παπανδρέου, βρήκε τη λύση για τα χρέη του δημοσίου προς τους πολίτες: ΟΜΟΛΟΓΑ!
Έτσι καλέ μου συνταξιούχε που περιμένεις να εισπράξεις το εφάπαξ, θα εισπράξεις ...χαρτί αντί για ευρώ! Με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου....Τώρα δεν γνωρίζω αν οι φωστήρες του Παπακωνσταντίνου, σκεφτούν να κόψουν τέτοια ομόλογα αξίας πέντε και δέκα χιλιάδων ευρώ για να
μπορεί να τα διακινεί ο πολίτης! Μιλάμε οτι οι άνθρωποι είναι μεγιστάνες της σκέψης: αφού δεν μπορούν να κόψουν καινούρια ευρώ, κόβουν ...ομόλογα! Τα οποία μάλιστα θα τα έχουν στα χέρια τους κι άλλοι εκτός από τους ...προνομιούχους συνταξιούχους: οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί που τους χρωστάει ο ΟΠΑΔ, οι προμηθευτές του δημοσίου, οι κατασκευαστικές εταιρείες και πάει λέγοντας.... Έτσι θα μπορείς αύριο μεθαύριο, όταν πας να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο ή ένα σπίτι, αντί για ευρώ, να δίνεις ...ομόλογα σε ευρώ! Μιλάμε ούτε ο ...Αινστάιν τέτοια λύση!
Μάλιστα σκέφτονται να βγάλουν και ...προνομιούχα ομόλογα, για να μαζέψουν οτι ευρώ κυκλοφορεί στην αγορά και να το σπρώξουν στα χρέη του κράτους προς τις ξένες τράπεζες και στο εσωτερικό να κυκλοφορούν αντί για ευρώ....ΟΜΟΛΟΓΑ!

http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_9260.html