Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η δήλωση – κόλαφος της Ζωής Γεωργαντά στην Πόπη Σουφλή για τις ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ. Τι απαντά σε Πορτοσάλτε – Παπαδημητρίου.

Κυρία Σουφλή, κατ’ αρχήν σας συγχαίρω για την ενημέρωση που προσφέρετε στον χειμαζόμενο Έλληνα πολίτη από τα δεινά που μας συσσώρευσαν οι κυβερνώντες μας με την διαφθορά τους, την ανικανότητά τους και την αμειβόμενη ξενοδουλεία τους. 
Σας συγχαίρω και για το σθένος σας που δεν το βάζετε κάτω παρά τα προβλήματα που σας δημιουργούν κάθε τόσο διάφοροι εχθροί της πατρίδας μας, αλλά συνεχίζετε να αγωνίζεστε. 
Τονίζω το θάρρος σας να αναδείξετε το θέμα της εγκληματικής αλλοίωσης των στοιχείων του χρέους και του ελλείμματος και να μας στηρίξετε όταν ο επίορκος Υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο συστημικός Τύπος και τα συστημικά τηλεοπτικά μέσα προσπαθούσαν να διαψεύσουν εσάς και άλλους αξιοπρεπείς δημοσιογράφους με το να μας αποδίδουν φτηνά κίνητρα και να μας απεικονίζουν ως «φαιδρούς».
Ακόμα και σήμερα, κυρία Σουφλή, μετά από τόσες αποκαλύψεις, δικαστικές έρευνες που επιβεβαιώνουν την εγκληματική διόγκωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009, αποδεδειγμένες παρεμβάσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αφόρητες πιέσεις από διεθνείς και ευρωπαϊκούς φορείς για την συγκάλυψη των εγκληματιών, αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις ακόμα και στον Τύπο των Βρυξελλών για την παράνομη επίρριψη δισεκατομμυρίων ευρώ στο χρέος και στο έλλειμμα του 2009 και όχι μόνον, υπάρχουν ακόμα σήμερα άνθρωποι τύπου Μπάμπη Παπαδημητρίου και Προτοσάλτε που πληρώνονται για να λένε ανοησίες, και να προσπαθούν απελπισμένα να κοροϊδέψουν τον κόσμο, καταφεύγοντας μάλιστα σε χαχανητά με προφανή σκοπό την σύγχυση για τα αντιφατικά και ανούσια λεγόμενά τους περί χρέους, περί πρόσφατου «τερατώδους» πλεονάσματος, περί του πλούτου που δήθεν παράγει σήμερα η χώρα μας χάριν της Τρόικας, κοκ.
Θα σας στείλω συντόμως ένα σχόλιο-δείγμα της οικονομικής ψευτο-εμπειρογνωμοσύνης τους όπως προκύπτει από την πρωϊνή εκπομπή των δύο αυτών ατόμων την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014, στον Σκάι.
Θα ήθελα να τονίσω δύο σημεία για την σημερινή εξέλιξη της υπόθεσης Πεδιαδίτη-ΕΛΣΤΑΤ:
 Πρώτον:  Επιβεβαιώνω το αξιόπιστο των πληροφοριών σας για την δικαστική πορεία της υπόθεσης της πειθαρχικής δίωξης της Ανακρίτριας κ. Πεδιαδίτη η οποία προσπάθησε να «ξεπλύνει» το φρικιαστικό και πρωτοφανές έγκλημα του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, ο οποίος αλλοίωσε τα στοιχεία του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας με σκοπό, όπως εκτιμώ, την υποδούλωση της χώρας μας και την ταπείνωση και εξαθλίωση του περήφανου λαού μας.
Ο Αρεοπαγίτης Επιθεωρητής που ορίστηκε να διερευνήσει την υπόθεση της πειθαρχικής δίωξης κατά της κ. Ε. Πεδιαδίτη στάθηκε στο ύψος του και δεν δίστασε να κρίνει ότι η Πρωτοδίκης συνάδελφός του παραβίασε την δικαστική νομιμότητα και την παραπέμπει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η ποινική έρευνα για την ύπαρξη δόλου εκ μέρους της.
Τονίζω τα εξής σημαντικά σημεία
Η κ. Πεδιαδίτη φαίνεται ότι έχει εξαφανίσει βασικό ανακριτικό υλικό που έπρεπε να υπάρχει στην δικογραφία, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, όπως άλλωστε το έχουμε δηλώσει στις καταθέσεις μας στον Αρεοπαγίτη κύριο Επιθεωρητή που εξέταζε το ζήτημα «Πεδιαδίτη». Ψάξαμε για το υλικό αυτό και το ψάχνουμε. 
Φαίνεται ότι η κ. Ανακρίτρια κοινώς «μας ψάρευε», ανίχνευε το σκεφτικό μας για να αποφασίσει ποιό ανακριτικό υλικό θα αποκρύψει.
Δυστυχώς είμαστε θύματα της κυρίας Ανακρίτριας. 
Έχει προκύψει νέα πληροφορία, όπως η εξής πολύ πρόσφατη: Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, Γ. Α. Παπανδρέου, δήλωσε ότι εκβιάστηκε από την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ για να βάλει την χώρα μας στο ΔΝΤ.
Αν έγινε αυτό, πόσο μάλλον ο Γερμανός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) κ. Ράντερμάχερ, έχει εκβιάσει τον Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ για να φουσκώσει το δημόσιο έλλειμμα με δισεκατομμύρια ευρώ.
Το φούσκωμα έχει γίνει καθ’ υπόδειξη, έχει κατατεθεί στις Δικαστικές Αρχές ηλεκτρονική αλληλογραφία και άλλη μαρτυρία.
 Το Δικαστήριο Εφετών έχει τον λόγο τώρα.
Η εξέλιξη της υπόθεσης Πεδιαδίτη-ΕΛΣΤΑΤ προς την ορθή κατεύθυνση σηματοδοτεί την συνέχιση και ολοκλήρωση του τελευταίου σταδίου της ποινικής δίωξης του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ στο πλαίσιο που έθεσαν οι Οικονομικοί Εισαγγελείς κκ Πεπόνης και Μουζακίτης, τους οποίους προσπάθησε να ακυρώσει η κ. Πεδιαδίτη μεταχειριζόμενη πονηρούς τρόπους και κόλπα. Ευελπιστώ ότι το Δικαστήριο Εφετών θα πράξει το καθήκον του αδέκαστα.
Δεύτερον: Ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ έχει υπερβεί κάθε όριο μιας μίνιμουμ ευπρεπούς διοίκησης της Στατιστικής μας Υπηρεσίας πάνω στη επιστημονική εργασία της οποίας βασίζεται η οικονομική και κοινωνική ευημερία της Ελληνικής Πληθυσμιακής Οντότητας.
Τα στοιχεία είναι η βάση για την χάραξη των ορθών πολιτικών και αν τα στοιχεία είναι σαθρά και παραποιημένα, η καταστροφή είναι εξασφαλισμένη. Επισυνάπτω σημερινή ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, όπου γίνεται φανερή η καταστροφή που έχει προξενήσει ο πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ.
Εκτιμώ ότι το όλο στατιστικό έργο έχει υποβαθμιστεί σε τέτοιο σημείο που παρουσιάζει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση έτσι που να διευκολύνει την περαιτέρω εξαθλίωσή μας και να δικαιολογεί την σύναψη δανείων επί δανείων με εξαντλητικούς όρους.
Η οικονομική δραστηριότητα βρίσκεται στο ναδίρ της και η χρεοσυσσώρευση που έχει καλά εγκατασταθεί στην πατρίδα μας λόγω των στατιστικών αλχημειών του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ θα γίνει το νεκροκρέβατό μας, εκτός και αν η Ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα το Δικαστήριο Εφετών δεν πατήσει φρένο ανοίγοντας το δικαστικό ακροατήριο της υπόθεσης της διόγκωσης του χρέους και του ελλείμματος του 2009: Για να μπεί ο κάθε κατεργάρης στην θέση του. 
 Ενώ το στατιστικό μας σύστημα έχει πλήρως υποδουλωθεί στις ορέξεις μιας μονοπρόσωπης εξαρτημένης εξουσίας, η Βουλή μας στην πλειοψηφία της «χαριεντίζεται», ο αγώνας των κομματικών δελφίνων για τις παχυλές αμοιβές της Ευρωβουλής βρίσκεται στο απόγειό του, ενώ οι αιώνιοι επιτήδειοι συνεχίζουν να αρμέγουν τα υπολείμματα του Ελληνικού κράτους εκμεταλλευόμενοι την ακύρωση των νόμων και του Συντάγματος στην πράξη.
Όλα αυτά βρίσκονται σε κατάφορη αντίθεση προς τις εντολές του Ελληνικού Εκλογικού Σώματος.
 Ο νοών νοείτω.
Ζωή Γεωργαντά, 6 Φεβρουαρίου 2014

Διαβάστε τα σχόλια της Πόπης Σουφλή εδώ:http://attikanea.blogspot.gr/2014/02/eurostat.html