Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Λαγός για πρόωρες εκλογές ο “αντιστασιακός” Στουρνάρας!

στουρναρας τροικαΗ “ρήξη με την Τρόικα” ως αιτια πρόωρων εκλογών!

Βγήκε ο κύριος Στουρνάρας στο βουνό, για να έλθει σε ρήξη με την Τρόικα. Ποιός; Ο κύριος Στουρνάρας που έχει την ίδια “ανεξάρτητη βούληση” με cyborg της ταινίας “Εξολοθρευτής”.

Πως κάνει την αντίσταση; Με τερατολογίες πέρι 2 δις πρωτογενούς πλεονάσματος “υποχρεώνοντας” την Τρόικα και την Eurostat να διαφωνήσουν τραβώντας τα μαλλιά τους. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Μα φυσικά αυτό που σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και μήνες. Το θέμα των πρόωρων εκλογών πριν ή μαζί με τις αυτοδιοικητικές είναι πάντα στην ατζέντα της συγκυβέρνησης, αφού γνωρίζουν ότι μετά τις ευρωεκλογές (που ούτως ή άλλως είναι χαλαρή η ψήφος), δεν θα μπορούν να σταθούν ούτε ένα λεπτό. Εδώ την κατάσταση περιέπλεξε ο Μπαρόζο, που προειδοποίησε ξεκάθαρα τον Σαμαρά να μην σκεφτεί καν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών κατά την διάρκεια της Ελληνικής προεδρίας. Τι σκαρφίστηκαν λοιπόν;

Να βάλουν το cyborg Στουρνάρα να δημιουργήσει την αφορμή των πρόωρων εκλογών: Την ρήξη με την Τρόικα! Όχι απαραίτητα για “ηρωϊκή έξοδο” αλλά κυρίως για διατήρηση εκλογικών ποσοστών που θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ. Ώστε να εξασφαλισθεί η ατιμωρησία των κυβερνήσεων του μνημονιου.

Σε αυτή την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει δύο άθλιες δικαιολογίες: Την συντεταγμένη “ρήξη με την Τρόικα” και τον μπαμπούλα της Χρυσής Αυγής που δολίως γιγαντώνουν τις τελευταίες εβδομάδες τα ΜΜ”Ε” ώστε να ωθήσουν στην δημιουργία αυτού του πολιτικού τερατουργήματος. “Να συγκυβερνήσουμε για αποτελεσματική διαπραγμάτευση και να αναχαιτίσουμε την φασιστικη απειλή”.

Και το ολέθριο σχέδιο θα παει στην τελική ευθεία. Εκτός εάν ο λαός σκεφτεί και αντιδράσει έστω και με την ψήφο του. Όλα άλλωστε θα κριθούν από τις μυστικές δημοσκοπήσεις που φτάνουν στο Μαξίμου, αποκλειστικά για τις ευρωεκλογές.