Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ”! Εκατομμυριούχος: Η Μ.Ρεπούση έβγαλε καλά λεφτά από τον “συνωστισμό” της Σμύρνης

iliop;o;o;o-1

Eπιτέλους το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων των τριών βουλευτών που εντοπίστηκαν να έχουν εμβάσει στο εξωτερικό μεγάλα ποσά για τα οποία δεν υπάρχουν δικαιολογητικά, αλλά πλην της περίπτωσης της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μ.Ρεπούση, όλα τα άλλα “μπάζουν” σε ότι αφορά το αν ήταν ηδη γνωστά ή αν υπάρχουν πραγματικά στοιχεία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι:

“Σε πρώτο έλεγχο με την αρχική λίστα με την οποία είχαν ζητηθεί στοιχεία δικαιολόγησης των εμβασμάτων (24.710 περιπτώσεις) βρέθηκαν 3 βουλευτές και συγκεκριμένα οι κ. κ. Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση καθώς και οι σύζυγοι των βουλευτών Σηφουνάκη και Καπερνάρου.

Οποιαδήποτε άλλα ονόματα έχουν ακουστεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.(εδώ αφορά τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γ.Ιωαννίδη για τον οποίο οι φήμες “έτσοξαν” την Συγγρού)

Η ΓΓΔΕ ελέγχει κατά πόσο τα ποσά καλύπτονται από τις φορολογικές δηλώσεις των φορολογουμένων και δεν έχει στοιχεία ή την αρμοδιότητα για έλεγχο πόθεν έσχες. Συνεπώς, και ως προς αυτό το σκέλος, τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Η διαδικασία ελέγχου κάποιων εξ αυτών των υποθέσεων είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση του κ. Κικίλια είναι στις 531 στοχευμένες υποθέσεις.

Ο κ. Κικίλιας προσκόμισε κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης στις 15/4/2013 στην αρμόδια ΔΟΥ Γλυφάδας, πλήρη στοιχεία δικαιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά ελέγχονται με την τωρινή διαδικασία.

Η ολοκλήρωση των ελέγχων θα γίνει το συντομότερο δυνατό, ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα παρερμηνείας.

Υπενθυμίζουμε, όμως, ότι πριν την ολοκλήρωση του ελέγχου είναι λάθος να θεωρηθεί πως υπάρχει παραβατική συμπεριφορά.

Προς τούτο, θυμίζουμε ότι στις 44 υποθέσεις που πρόσφατα ελέγχθηκαν μόνο οι 12 (27%) κατέδειξαν αποκρυβέντα εισοδήματα.

Η πλειοψηφία, συνεπώς, παρείχε πλήρη δικαιολόγηση των ποσών των εμβασμάτων”.

Άρα, αφού ο Β.Κικίλιας (εγνωσμένης “καθαρότητας” και τιμιότητας πολιτικός) “προσκόμισε κατόπιν της σχετικής πρόσκλησης στις 15/4/2013 στην αρμόδια ΔΟΥ Γλυφάδας, πλήρη στοιχεία δικαιολόγησης” μένουν οι Μ.Ρεπούση κα ο Καπερνάρος για τον οποίο ήδη γινόταν έρευνα.

Άρα έχουμε τρεις βουλευτές οι εξής δύο, η Μ.Ρεπούση!

Υπάρχουν βέβαια και τα λεφτά της συζύγου Σηφουνάκη.

Η οποία πάντως εξ όσων γνωρίζουμε έχει μεγάλη προσωπική περιουσία…

Είμαστε βέβαιοι ότι τα λεφτά της Ρεπούση προέρχονται από τις διαλέξεις που έχει δώσει για τον “συνωστισμό της Σμύρνης”…

πηγη

http://national-pride.org/2014/02/10/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B9/